Bezdrôtové Diaľkové Rúra A Grilovanie Mäsa Varenie Steak Diaľkové Kuchyňa, Teplomer A Merač času S Sondy Digitálne BBQ Teplomer Časovač

€3.15


Bezdrôtové Diaľkové Rúra A Grilovanie Mäsa Varenie Steak Diaľkové Kuchyňa, Teplomer A Merač času S Sondy Digitálne BBQ Teplomer Časovač

1.8 Mäso Typy A 5 Doneness Režim - Hovädzie, Jahňacie, Teľacie, Kuracie, Hamburger, Bravčové, Morčacie, a Ryby režime. 5 chutí úroveň: výborne, Stredne Dobre, stredná, Stredná Vzácne a Zriedkavé. Všetky prednastavené temps je možné nastaviť na požadovanú chutí.

2.Tepelne Odolná Nerezová Oceľ Sonda Kvalitnej nerezovej ocele ako materiál vytvára táto sonda. Tepelne odolné. Sonda a drôt vydrží až 500°F (250°C). tam, kde ste ju použiť v rúre, kvapalné, alebo na GRILOVANIE s týmto mäso teplomer.

3.65 Nohy Rozsah Vzdialený Monitoring - smart wireless funkciu monitorovania, ktoré už nepotrebujete sledovať varenie stave oči, ale jednoducho zostať monitorovanie v ďalekej spôsob, ako obývacia izba. Vysielač sonda bude pravidelne posielať teplota aktualizácie pre váš prenosný mäso teplomer. Varenie je stále pod svoju úplnú kontrolu. Pekný a šikovný spôsob, ako variť bez ovplyvnenia kvality!

4.Presné a Okamžité Čítanie Vybrať odpor tepelný systém, aby sa údaje o teplote. Používame Nehrdzavejúcej Ocele Sondy na dosiahnutie temp a citlivé elektrického odporu monitor na zníženie údajov chyba rozsahu. Preto je Toto mäso teplomer dostane presné teploty.

5.Časovač & Teplomer Funkcia-už Nie je potrebné, aby pozeráte na monitorovanie. Keď sa teplota dostane sa až na cieľovej teploty alebo končí čas, ktorý ste nastavili, tento digitálny mäso teplomer bude upozornenie, aby ste vedeli. Ideálne pre deň Vďakyvzdania praženie turecko

1.Materiál: ABS+304 Stianless Ocele Sondy

2.Položka hmotnosť:6.4 uncu(166g)

3.Rozmery balenia:7.3 x 4 x 2 cm(18.7 x 8.5 x 4cm)

4.Farba:Strieborná/Oranžová

5.Teplotný Rozsah: 0-250 Celzia

6.Presnosť: 0.1

7.Prenosová Vzdialenosť: 25 metrov (65 nohy)

8.Napájanie: 4 x AAA batérie( nie sú súčasťou ).

1 × Bezdrôtové Mäso Teplomer. ( Nie je súčasťou balenia batérie )

1 × 304 Nerezovej Ocele Sondy.

1 × Používateľská Príručka .

Štítky: dlp mini projektor, kuchynský časovač, gril bezdrôtový teplomer, miestne mäso teplomer, kohútik v kuchyni, gril na drevené uhlie, jedlo sondy, pán bbq teplomer, thermomet, senzor vody sonda.


( 1 Hodnotenie )

Počet