Japonsko Dovezené YGK G-DUŠA X8 JIGMAN PE 8 Vrkoč Rybárske 200 300 METROV PE linka Linka Kvality Tovaru Licencie

€30.81


Japonsko Dovezené YGK G-DUŠA X8 JIGMAN PE 8 Vrkoč Rybárske 200 300 METROV PE linka Linka Kvality Tovaru Licencie

YGK dobré vlasec z Japonska

YGK G-DUŠA X8 JIGMAN PE VRKOČ LINE

Staré YGK G-duša X8 UPGRADE 8 séria bola ukončená. Nový 2014 G-DUŠA SUPER JIGMAN X8 PE linka je teraz k dispozícii. Podľa prísnej Japonské priemyselné PE vlasec štandardné špecifikácie, to je viac ako všetky svetové značky PE pod rovnaké napätie. Jemnejšie, rovnaký priemer, pull-down sily na play storm Akékoľvek 8 odrôd PE na trhu dnes, WX8 proces, metódy na dosiahnutie ultra-vysokou hustotou, viac elegantný a štíhly, na základe extrémne hladký a opotrebovaniu dosiahnuť ultra-vysoká pevnosť v ťahu, čo znamená Rýchlejšie vody rez, menej odolnosť proti vetru, citlivejšie signál zachytiť, ďalej na hádzanie, používať jemnejšie rybárske skupiny, aby spĺňali extrémnych rybárskych metódy, odporúča sa použiť GT uzol metóda.

Spoľahlivá technológia bude rovnaký závit priemer pomer, svet je najsilnejší YGK pletená drôt kvality! Spĺňa požiadavky na kvalitné PE riadok v "PE drôt priemer štandardná špecifikácia" formulovaná vlasec oddelenia Japonsko Produkty Rybolovu Industry Association. Ak použijete túto linku 0.8#, zistíte, že je plne zodpovedá Japonský štandard 0.8#PE linky. Vyžaduje rovnaký WG technológiou, ktorá využíva YGK v proprietárnom upgrade. Táto technológia sa používa iba v Japonsku, top WX8 série. Okrem toho, tento riadok má dobrú pružnosť a zlepšuje odolnosť proti opotrebeniu a funkčnosť drôtu. dosiahnutie vysokej pevnosti. Hi-vis lipovo zelená s bielym ce na každý 1 m (1yd). Vyrobené v Japonsku. 10m každej farby.

Značka: YGK

Model: G-DUŠA X8 JIGMAN PE

Dĺžka: 200 m 300 m

Materiál: Super Premium PE, x8 vlákniny vrkoč

Farba: 10M KAŽDÁ FARBA

Štítky: rybárske kliešte pesca, radenie shimano, g duše x8, sumec ryby, ryby line, rip stop, piscifun cievky, financie rybársky výstroj, vrkoč ryby line, rybárske lode lode.


( 2 Hodnotenie )

Počet