2 ks Ralli Umenie Skvelé Black PU Kožené autosedačky Pás Ramenný Pásik Pásov Kryt Vankúše

€10.74


2 ks Ralli Umenie Skvelé Black PU Kožené autosedačky Pás Ramenný Pásik Pásov Kryt Vankúše

100% Zbrusu Nový & Najlepšiu Kvalitu

2 ks Ralli UMENIE Čiernej Kože a Elektronických Výšivky Auto Pásov Rameno Podložky, Vankúše

Pre Mitsubishi

Materiál: Koža a Elektronických Výšivky Farba : Čierna Množstvo: 2 ks Rozmery: 22,5 cm*5.50 cm

O NÁS:

Robíme najlepšie odpovedať na každý e-mail, ASAP. Keďže sme nemohli pracovať 24 hodín denne, niektoré e-mailové nemusí byť schopný odpovedať na rovnaké dni. Taktiež e-mail odoslaný na nás počas Sat, Sun a Sviatky budú odpovedať na nasledujúci pracovný deň.

Prosím, informujte sa HROMADNÉHO e-MAILU/nevyžiadaná POŠTA v prípade, že naša odpoveď e-mail bol poslaný na adresu tam.

Prosím, kontaktujte nás okamžite, ak máte akýkoľvek problém s našimi výrobkami, budeme sa snažiť v našich silách pomôcť. Sme odpovedať na naše celú zákazníka e-mail, ak nedostanete od nás odpoveď; prosím, skúste inú e-mailovú adresu od iného poskytovateľa alebo použite iný spôsob, ako nás kontaktovať.

Ak nie ste uspokojiť s nákupom, nezabudnite, kontaktujte nás pred odchodom spätnej väzby. Dochádzky spätná väzba znamená, ste už triedené tejto transakcie. A to nepomôže, aby ju bližšie k riešeniu. Máme radi dobré ohlasy, takže sme pracovať na našich najlepších možnosť "získať veci pravdu." Pred odchodom negatívna spätná väzba, kontaktujte nás prvý.

Platby:

Budeme akceptovať www.tantra-egypt.sk platba, platba kreditnou kartou cez www.tantra-egypt.sk. Kupujúci musí použiť pokladňa získate celkové a výber spôsobu platby po aukcii konca. Transakcie, ktoré môžu nemôže byť dosiahnuté bez zákazníkov pokladni.

Prosím, uistite sa, že ste nám potvrdil, dodaciu adresu, na akékoľvek platby, poslať s nepotvrdené adresa bude spôsobiť oneskorenie zásielky.

Platba musí byť doručená do 7 dní (z aukcie, ktorý sa skončil dátum) alebo non-platenie spor bude podaná na váš účet.

Nedostatočná suma platby alebo informácie budú spomaliť proces objednávky, vyplňte, prosím, pokladňa opatrne. Môžete vypočítať celkovú sčítaním položka cena + poštovné a manipulačné poplatky.

My vám len lode z produktov po zaplatení je vymazané z našej banky. Pamätajte si, že peniaze odpočíta z vášho pocket neznamená, že sme už ako dostať svoje peniaze. Avšak, to by nemalo trvať príliš dlho pre nás jasné platby. Normálny čas spracovania je 24 hodín, do 48 hodín, závisí od toho, aký spôsob platby, ktorý chcete použiť. To môže trvať viac alebo menej času.

Doprava:

Ponúkame niektoré doprava pásma pre rôzne cieľ pomocou rôznych prepravné plošiny. Prepravné náklady sa budú pre rôzne zóny zásielky. Expedičný Poplatok je jasne uvedené nižšie, alebo sa môžete dostať prepravné náklady v čase, keď dokončenie pokladňa. Pošlite nám e-mail, ak si nie ste istí, poplatok pred umiestnite cenovú ponuku.

NIE sme zodpovední za vlastné/spotrebnej dane, ak je to vhodné.

Škody počas prepravy budú vybavovať škody. (Musíte počkať škody byť kompletný pred prijatím nová časť)

Doprava Kuriérskou službou sa bude zakladať na hmotnosť/dĺžka/cieľ a rozhodnúť, ktoré nás.

Objednávka bude lode von do 48 hodín po jasné platby prijaté. (Okrem víkendov & Sviatkov) Sledovacie číslo zásielky alebo dopravy číslo potvrdenia, bude odoslaný do 48 hodín po zaplatení. Kontaktujte nás, ak máte vykonané platby nad 72 hodín, ale nie prijímať e-mailové oznámenia od nás.

My zvyčajne odosielame do 1-2 pracovných dní (vylúčiť víkendy & sviatkov) po zaplatení vymaže. Prosím, nedržte nás zodpovedný za kuriér meškanie.

Štítky: steny húb dieťa, meizu m3s lcd rám, panel montáž 16 mm, meizu m5 prípade značky, meizu m3s prípade zásobník, viac ceruzka taška, meizu m5 prípade tlače, viac foto rám, meizu m5 prípade priestoru.


( 1 Hodnotenie )

Počet