Anmor Vysokej Kvality 5 ks make-up Sada štetcov Kôň Hair Professional Eyeshadow Obočie Pennelli Štetec na Očné make-up Nástroj

€6.33


5 ks Anmor Eye Brush Set

1. Tento eye brush set je super kvalitu. Skosený blending brush a šikmého obočie kefy sú vyrobené zo syntetických vlasov. Ale oni sú veľmi rovnomerne rez. Na miešanie kefa je schopný ľahko zmäkčenie ostré hrany vytvoriť mäkké a prirodzený vzhľad. Obočie kefa mapy z obočie tvar presne tak, ako aj náplň v obočie bez námahy. 2. Ostatné tri kefy sú vyrobené z krutosti-zadarmo kôň vlasy. Sú mäkké pack alebo zmes odtieňov na viečka!

O Prepravu A Doručenie:

Okrem dovolenky alebo víkendy, väčšinou sme loď, všetky objednávky do 48 hodín po platbe skončil. Odporúčame, aby ste si "www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava", ktorá je v súčasnosti najviac spoľahlivé a rýchlejšie prepravu.

Po-predajný Servis:

Ak ste spokojní s našimi produkty a služby , venujte prosím chvíľu zanechajte nám pozitívnu spätnú väzbu, "5 stars" , je to náš pohyb urobiť lepšie pre vás a radi vám urobiť to isté pre teba. Po prijatí vašej zásielky, prosím, kontrola množstva a kvality, ak zistíte nejaké problémy, prosím, okamžite kontaktujte nás a pošlite nám fotografie , budeme riešiť čo najskôr. Žiadne problémy, len prosím nenechávajte nás "1 /2 /3 star" spätnej väzby pred komunikácie.

Môžete tiež rád

Kliknite na obrázok, ak chcete zistiť ďalšie podrobnosti.

Štítky: lesklé make-up štetec, sada, anmor kefa nastaviť, morská víla barbie make-up štetec, sada, anmor kefa, 3 make-up štetec, sada, veľký make-up štetec, sada, anmor biela kefy, anmor červenať kefy, anmor professional, anmor pro kefy.


( 1 Hodnotenie )

Počet