Nový Príchod Vianočný Veniec Vrecoviny Naughty Zlodej Dizajn Predných Dverí Visí Garland Rekreačný Dom Decoratives Vianočné Darčeky

€12.60


Špecifikácie: Položka Názov: Vianočný Veniec

Materiál: Vrecoviny

Funkcie: Vianoce Dekor, Zlodej Dizajn, Výtvarné Spracovanie

Veľkosť Detaily:

S: priemer 30 cm, výška 40 cm

M: priemer 35 cm, výška 45 cm

L: priemer 40 cm, výška 50 cm

Funkcia:

【Vianočnú Atmosféru] vyzýva - Náš Vianočný Vrecoviny veniec Dekor je veľká dekor pre nadchádzajúce Vianoce, Cute Santa Claus nosí Vrecoviny veniec, ktorý vyplňte svoj domov so silným Vianočnú atmosféru. Ideálny spôsob, ako dekor dverí vášho domu.

【Pôvodný Zámer] vyzýva - To Grinch inšpiroval veniec bude niekto srdca vyrastajú tri krát za deň! Vyrobené s vrecoviny páse s nástrojmi, ktoré vyzerajú ako Grinch nohy sú strkal sa hlboko v Santa vrece!

【Krytý Dekor] vyzýva, Aby sa veľké okrem Vianoc a prázdnin dekor. Ideálny pre dvere, okná, krby zdobenie aby váš domov dokonalý dotyk dovolenku ducha. Premeniť váš nevýrazné vchodové dvere do živého, atraktívne entryway, že víta vašu najbližšiu rodinu a priateľov do vášho domova všetky zimné dlho, nie len na Vianoce.

【Ideálne Veľkosti] vyzýva - vnútorný priemer Vianočný veniec je 12/14/16 palec. Holiday veniec je vyrobený z vrecoviny materiálu a poseable plyšové nohy/káblové veniec rám, eco-priateľský a neškodné.

【Všestranný] vyzýva - Veľký Vianočný Thanksgivings/svadobná výzdoba pre vnútorné, domov, party, steny, dvere, obývacie izby, spálne, okno, vianočný stromček, atď. Ideálny darček pre vašich priateľov a rodiny.

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Prosím, dovoľte 1-3 cm rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

1 x Vianočné ozdoby

Štítky: vianočný set pre dieťa, vianočné trpaslíci, rozšíriteľný vianočné trpaslíci, vianočné trpaslíci veľké, zelené vianoce trpaslíci, šnúrkou bielizeň, šaty santa ženy, malý vianočný trpaslíci, pletené vianočné trpaslíci, dievča santa.


( 1 Hodnotenie )

Počet