Fľaša na teplú vodu Rechargable USB Zime Nohy Nohy Termostat Ohrievača Domov tri farebné USB Elektrické Zimné Elektrické Nohy Teplejšie

€13.14


Funkcie

1. Elektrické vyhrievané nohy teplejšie používa najnovšie kúrenie a vibračné technológie.Poskytuje účinnú úľavu od napätia, stuhnutosť, bolesť a kŕče.Chrániť vaše nohy z nízkeho krvného obehu, artritídy, a studenej podlahy.

2. Rýchle nahrievanie Technológie - rýchly ohrev technológia poskytuje teplo a úľavu od bolesti. Tento elektrický nohy teplejšie zahrieva v priebehu niekoľkých minút poskytnúť rýchlu úľavu na studené nohy a boľavé svaly. To môže pomôcť zrýchliť krvný obeh a proces hojenia zapálených oblastiach. Pocit, stuhnutosť a napätie rozplynie, keď používate tieto terapeutické nohy teplejšie.

3. Obe strany sú vyrobené z super mäkké plyšové flanel. Na flanelové materiál je obyčajné upokojujúce odpustky.Upozorňujeme, že pre bezpečnostné obavy,tam sú vykurovacie vodiče len na dne. Vo vnútri mäkké plyšové dodáva výnimočné pohodlie pre vaše nohy.Aj keď po 2 hodinách auto shut off, tam je dosť zvyškového tepla v teple.Jemný flanel kryt udrží teplo vo vnútri podložky a aby vás v teple.

Špecifikácia

Materiál:Polyester

Farba: Šedá, ružová bule

Veľkosť: 32*28*12

Balenie obsahuje:

1*Nohy Teplejšie

Štítky: vzduchové tepelné čerpadlo, ohrievač tankless, nohy teplejšie, starožitný uterák bar, mobilné batérie ohrievača, nohy ohrievača, kúrenie, 300a, cítil mat, ručné teplejšie.


( 1 Hodnotenie )

Počet