Krokodíl, Zrno Originálne Kožené Zadný Kryt puzdro pre Samsung Galaxy S9 S10 S20 Plus S20 Ultra Classic Real Krava Kožené puzdro

€7.73


1) Materiál: 100% pravá Koža (Full-zrna Hovädzie Kože). Kvalitné prírodné hovädzie kože vydrží veľmi veľký vplyv, dlhodobé užívanie stále nebudú poškodené. (pošleme malý kúsok vzorky kože s krytom, takže si môžete vyskúšať materiálu a kvalitu.) 2) Vyhotovenia: Horúca razba s Ručne. Povrch s vyvýšenými lebky vzor, vnútri sú nádherné slová. Sú vyrobené z vysoko-teplotný razba technológie, takže jasný vzor, bez spôsobenia škôd na iných častiach kože. Okraj ohnuté tým, ručné, tak si otestovali jeho pružnosť a stupeň nosenie spolu z rôznych uhlov 3) Charakteristické: Klasické Krokodíla Zrna. Prémiový Dizajn prispieva k celkovej krásu výrobkov, zamerané na high-end na trhu, preukázala, jemný a minimalistický štýl, s najvyššou materiálov a procesov, vytvoriť perfektný výrobok.

Ďakujeme, že ste pre obavy o tomto prípade.Ak máte akýkoľvek problém.prosím, pripojte sa mi.Ja budem robiť moje najlepšie pre vás.

Štítky: prípade s9 samsung, krava telefón prípade samsung, samsung galaxy s20 ultra kožušiny prípade, prípade s9, kryt krava, samsung galaxy s20 ultra prípade nilkin, krava vzor, samsung galaxy s20 ultra neon prípade, samsung galaxy s20 ultra prípade spartan, samsung galazy s20 ultra prípade.


( 0 Hodnotenie )

Počet