2020 HOT Pôvodný Xiao YEELOCK Smart Šuplíku Skrinky Zámok Keyless Bluetooth APP Odomknúť Anti-Theft Bezpečnosť detí File Security

€12.56


Poznámka:

To je Xiao ekologické reťazca produkty - YeeLock ,nie je žiadny Xiao LOGO na to.Pošta nie je dovolené posielať batérie , takže budeme mať z batérie , v balení neobsahuje batériu .

Špecifikácia:

Materiál: ABS + PC

Bezdrôtové Pripojenie: Bluetooth 4.0

Odomknúť Vzdialenosť: ≤10 m

Odomknúť Rýchlosť: 1~2s

Napájanie: 2 x AAA Cesto y (neobsahuje Batérie)

Funkcie:

1. Telefón Nahrádza Kľúč, Jeden Kliknite na položku Otvoriť v telefóne je kľúčom. po záväzné svoj účet, budete nikdy obávať straty kľúčov. Môže byť otvorený cez Bluetooth spojenie jednoducho. Či billy alebo nočný stolík alebo súbor kabinetu, môže to perfektné fit. 2. Starostlivosť O Dieťa je Bezpečnosť Preč Od Liekov & Ostré Veci, Dieťa je zvedavé, o všetko, čo sa okolo neho? Obáva sa, že by mohol jesť medicíny, omylom alebo ublížiť ostrého predmetu? Tento zásuvky zámok je skvelý spôsob, ako chrániť svoje dieťa pred možným nebezpečenstvom. 3. Chrániť Súbor Osobných údajov, Keyless Pohodlie nechcú, aby iní nádobách prostredníctvom dôležité dokumenty a osobné veci vo vašej kancelárii zásuvky. Pri použití tradičných mechanický zámok, kolegovia sú v zhone, aby sa spýtať na vaše dokumenty, a nemožno včas odovzdať alebo stratíte kľúč. Smart lock je bezpečné a tiež bezplatné povoliť ekeys, na zlepšenie efektívnosti práce. 4. Ultra Nízka Spotreba Energie, Dlhá životnosť Čas AAA batérie napájanie, ultra-nízka spotreba energie dizajn a automatické pripomienku pod nízky stav batérie. Otvorte zámok, je jej zostávajúca energia štát bude zobrazovať. Môžete nastaviť automatické otváranie v časti low battery, aby sa zabránilo nedostupnosť dôležité dokumenty. 5. Platné pre Druhy Skriniek Táto položka môže byť nainštalovaný v drevených, žehlička, PVC a iné materiály, zásuvky a skrinky, z domu na office, všetci tešiť na inteligentný život.

Package Zahrnuté:

1 x Smart Skrinka Zámok

Štítky: xiao loock smart, Xiao, bluetooth zámok, creme anti jazdy, yeelock, xiao vima smart lock valec inteligentný, zámok xiao, inteligentný zámok core valca, zámky dverí smart, zámky dverí xiao.


( 1 Hodnotenie )

Počet