Roztomilý Kreslený Anime Ručné teplejšie Power bank dva v jednom Prenosné USB Nabíjateľné Penguin/Polar bear Darček Pre Dievča Deti Milovníkov

€16.10


Funkcia:

1. Prijatie poistného ABS, silikónové a hliníkové zliatiny materiálu, je to bezpečné, odolné a trvanlivé. 2. S vynikajúcou vady, má hladké a pohodlné strane pocit. 3. Obojstranné kúrenie a 7s ohrieva rýchlo, 47-52°C teplota udržuje vaše ruky v teple, v chladnom zimnom období. 4. 4000mAh veľkú kapacitu, nech vás uisťujeme vás na použitie, tiež môžu byť použité ako roztomilý mobile power bank pre váš mobilný telefón. 5. Prenosné prenášanie, vhodný pre použitie v triede, kancelária, knižnica, čajový dom, domov, atď.

Popis:

Typ Položky: Ručné Teplejšie Materiál: ABS+Silikónové+Hliníkovej Zliatiny Štýl: Ľadový Medveď, Penguin(Voliteľné) Veľkosť: (Cca.)8.3x7.8x3.5 cm / 3.3x3.1x1.4in Hmotnosť (Cca.)230 g Menovitý Výkon: 10W Vykurovanie Teplota: Prvý prevodový 47℃-52℃/Druhý prevodový 55℃-60℃ Doba ohrevu: 2-5h Vstupné/Čas Nabíjania: DC/5V = 2A/2-3H Výstup (Mobile Power Supply): DC/ 5V-2A Batéria Kapacita:4000mAh

Návod na použitie:

1. Biele svetlo dýchania je v stave otepľovanie ruky. 2. Modré svetlo je vždy na plné nabitie, a modré svetlo dýchania je na mobilný výkon. 3. Červené svetlo je vždy o stave nabíjania a červené svetlo dýchania je na nízky stav batérie.

Štítky: medveď teplejšie, usb ruky teplejšie, móda handwarmer, fotky power bank, ručné teplejšie usb, dievča moc tetovanie, penguin plyšové hračky, power bank teplejšie, hodín strane 3, ruky teplé.


( 1 Hodnotenie )

Počet