Pre ford Ranger T6 txl vyzdvihnutie na roky 2012-nárazníka Vozidla vpredu Racing grily mriežka čierna gril

€84.69


Kvalita: 1pcs/set

Stav:100% všetkých nových

Auto štýl:pre automobilky ford T6

Ak akékoľvek dovozné clo, ktoré sa uplatňuje je kupujúci zodpovedný.

Pred podaním objednávky, prosím, neváhajte kontaktovať kupujúceho. Vďaka.

Všetky predajné sú konečné. Prosím, uistite sa, že ste kúpiť právo položky pre vaše auto a prijmite naše tranzitný čas. Niektoré model roka, v niektorých krajinách nemusia byť rovnaké, ako je popísané vyššie. Prosím, pozorne prekontrolujte pomocou obrázkov, aby zabezpečili, alebo neváhajte a kontaktujte nás pre podrobnosti.

Tipy:vážení zákazníci,môžete si vybrať mňa,obe chosse moje služby,Sme navzájom dôverovať,takže ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom,môžete sa pripojiť s nami po prvé,nie aby spor,všetko je možné

riešenie prostredníctvom komunikácie,patrí delieved čas.Komunikácia prináša sebe bližšie.Príliš mnoho ďakujem vám moji milí zákazníci.

**Kontaktujte NÁS>>>>>>>>>>>

- Ak nie je spokojný s produktom, Kontaktujte nás na výmenu alebo vrátenie peňazí, sa vždy budeme snažiť v našich silách, aby si bola šťastná. Nikdy sa rýchlo otvoriť spor, alebo nechať negatívnu spätnú väzbu!!

Štítky: ranger t6, t6, ford kuga, gril, innova, predný nárazník podporu, ford ranger t6, ford f150 gril, ford ranger tuning auta, ford fusion zadné, ford ranger wildtrak, 2020 ford ranger.


( 4 Hodnotenie )

Počet