HKCYSEA 2/10/20pcs/veľa B11 Univerzálny KD Diaľkové pre KD-X2 KD900 Mini KD Kľúča Vozidla Diaľkové Náhradné sa Zmestí Viac ako 2000 Modelov

€15.46


HKCYSEA 2/10/20pcs/veľa B11 Univerzálny KD Diaľkové pre KD-X2 KD900 Mini KD

Auto Tlačidlo Diaľkové Náhradné sa Zmestí Viac ako 2000 Modelov

Upozornenie:

Vzhľadom na novú politiku, Brazília, všetky pozemky, ktoré posielajú do Brazílie je potrebné zaplatiť sadzobníka 3.5 AMERICKÝCH dolárov, dúfam, že každý kupujúci vie to, aby sa zabránilo zásielky vrátené, ďakujem!

Naše diaľkové práci s našimi KD stroje, môže pracovať na rôznych auta, diaľkový ovládač, čo potrebujete urobiť, je vytvoriť nové diaľkové chcete naše KD stroje. Všetky KD diaľkových ovládačov môže pracovať na rôznych frekvenciách vzdialená, rozdiel medzi týmito diaľkových ovládačov je, že sú s iný tvar.

Funkcie:

Stav: 100% Zbrusu Nový

Pôvodná veľkosť

Poskytujú veľkoobchod

Vysoká kvalita

Farba: Čierna

Tlačidlá: 3 Tlačidlá

Elektronika/Batérie:Nie

Zoznam Balíkov:

2/10/20pcs x KD Diaľkové B11 1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, bude považovaný za používaný. Tak SME SA NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša PO#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci sa zruší transakciu z Ali express. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

4. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je veľmi dôležité; žiadame, aby ste nás kontaktovali bezprostredne PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy. To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

Štítky: kľúčové keydiy, kľúčové mini kd, kd900, btv, b11 diaľkové, čip kd, b11 bluetooth, box btv, čip keydiy, kd.


( 0 Hodnotenie )

Počet