Elektrické Kúrenie Nohy Telo Masážneho Kúrenie Terapia Chodidla Miesenie Relax Napätie Úľavu Na Boľavé Svaly Relaxer Zariadení Pre Domácnosti

€30.85


Elektrické Nohy Masér Teľa Nohu Kúrenie Masáž Stroj Horúci Kompresie Starostlivosť o Nohy Zariadenie Kúrenie Terapia Chodidla Miesenie Relax Napätie Úľavu na Boľavé Svaly Relaxer Zariadenie Pre Domáce Kancelárie EU/US/UK Plug

Funkcie

1. Vstavaný 12pcs 3D masážne gule celkovo bude poskytovať život-simulácia miesenie a odreniny skúsenosti účinne zmierniť utrpenie, bolesť a bolesti, uvoľnenie stresu a tlaku z nohy, lýtka, členku a nohy svalov.

2. Smart horúce komprimovať funkciu môžete podporiť krvný obeh a aktivuje bunky aktivity na dosiahnutie lepšej stimulačný účinok a kúrenie terapia, a keď v kombinácii s rovnomerným tlakom a neustálu podporu, to bude ľahko pomôžu relaxovať a zbaviť telo únavy po všetky dni pracovného alebo dlhý čas stojí.

3. Jednoduché tlačidlo ovládanie, rýchle zapnutie/vypnutie, prepínač otáčania smery, nastavenie intenzity a začať horúce komprimovať funkcie podľa vášho dopytu pre vlastné potešenie.

4. Vysoko kvalitnej PU kože a elastickú špongia, ľahko dodať koži-priateľský a pohodlné dotyk pocity pre celoročné užívanie.

5. Podpora funkciu časovača pre nižšia spotreba energie, to bude tiež automaticky vypne po 15 minútach práce, energeticky úsporné a šetrné k životnému prostrediu.

6. Viac-tepelná ochrana bude ďalej zlepšiť použitím bezpečnosti a dlhšieho pracovného života, bude automaticky vypne, aby sa zabránilo dostať prehriatiu.

7. Prenosný a ľahký dizajn, môžete pohodlne prístup relaxačná masáž, bez ohľadu na to, kedy ste zdriemnuť doma, v kancelárii alebo aj počas vašej cesty.

Špecifikácie

Materiál: PU Koža

Farba: Ako Na Obrázku Zobrazené

Pripojte Typ: EU Plug/US Plug/UK Plug(Voliteľné)

Menovité Napätie: 12V

Menovitý Výkon: 24W

Rotácie Metóda: v smere hodinových Ručičiek a Anti-hodinových ručičiek

Masáž Čas: 15 MIN

Masáž Rýchlosti: 3 Úrovne

Masážne Gule Množstvo: 12Pcs, 6Pcs/Strana

Veľkosť: 33*17.5*14 cm/13"x6.9"x5.5"

Poznámka :

Prosím, dovoľte 1-3 cm chyba kvôli ručné meranie a uistite sa, že nemáte myseľ pred nákupom.

Farba skutočné položky môžu mierne líšiť od obrázkov v dôsledku rôznych obrazovkách počítačov a nastavenia displeja.

Vďaka za pochopenie!

Package Zahrnuté:

1* Elektrické Nohy Masér

1* Napájací Adaptér

1* Užívateľská Príručka

Štítky: nohy masáž reflexná, elektrické nohy masér, elektrické nohy masér, osobný masér elektrické, pneumatické teľa masér, nohu massag, vzduch kompresia nohu masér masáž, kúrenie, thajská reflexná masáž nôh, teplo nie spáliť.


( 0 Hodnotenie )

Počet