Mini Air Hockey Stolové Hry Detí Vianočný Darček Strany Rodiny, Deti Hry Hokej Hra Voľnočasových Vzdelávacích Interaktívne Hračky

€28.85


Mini Air Hockey Stolové Hry Detí Vianočný Darček Strany Rodiny, Deti Hry Hokej Hra Voľnočasových Vzdelávacích Interaktívne Hračky

Odrážky: 1、prvotriedne Materiály: hokej doska je vyrobená z eko-šetrné vysokou hustotou, polpenzia, bez zápachu, vysoká pevnosť, ktorá nie je ľahké deformácie a trhliny.

2、Ľahko sa prenáša: Ľahký a prenosný, vziať so sebou, takže môžete plat hry kedykoľvek a kdekoľvek.

3、Kvalitný Ventilátor: elektrický ventilátor zaisťuje dlhú životnosť vietor a v tabuľke nie je vybavené elektrický ventilátor. A to môže byť používaný po inštalácia batérie (3*batéria AA nie je súčasťou balenia), a to môže byť použitý na dlhú dobu.

4、Ideálny pre Zábavu: Tento stola air hockey je skvelé pre ľudí všetkých vekových kategórií na uvoľnenie stresu, a je veľmi vhodný pre priateľov zhromažďovania a rodič-dieťa zábavy.

5、Pre Vnútorné Hry: stolový vzdušný hokej hra vám pomôže relaxovať, takže sa môžete uvoľniť tlak a bavte sa.

Špecifikácie:

Názov: Stolový Vzdušný Hokej Hra

Rozmery: o 510*315*95 mm/20.08*12.40*3.74 v

Materiál: ABS+drevovláknitá doska

Batéria: 3*AA batéria (nie je súčasťou)

Ako hru hrať:

1. Zvyčajne pre 2 alebo 4 hráčov. Obe strany hráčov, určiť farbu kicker a gule oboch stranách hodil mincu a potom kicker posúva jeho prvý puk z jedného konca stola na druhý, a potom, keď druhý hráč sa valí jeho prvý puk, ten sa musí snažiť zraziť súpera puk.

2. Na oboch stranách striedavo nazvala, kým puk je vytlačená. V tomto bode, jedno kolo sa končí.

3. Hráč, ktorý stavia sa najďalej puk je víťazom tohto kola, a skóre podľa označiť riadky na hokej palube, kto vyhrá, 15 bodov prvý, vyhráva hru.

Balenie Zoznam:

Stolový Vzdušný Hokej * 1

Štítky: spoločnosť nhl ice hockey, air hockey puk, hokej ľad, puk, nhl hockey party, stolný air hokej, predám stolný hokej, hokej šperky, hokej, stolný hokej, hra hokej, puk pre stolný air hokej.


( 0 Hodnotenie )

Počet