Deti Hračky Maľba Kresba Tabuľka Led Projektor Hudobné Hračky Deti Umenia a Remesiel pre Deti, Deti Notebook Pero Office Batoľa Hračka

€17.35


Sledovania a Čerpať Projektor Hračka pre Deti Kresliace Projektor Tabuľky Dieťa učiť Stôl so Smart Projektor s Svetelné Hudby PI66 Popis:

Funkcie:

1. Dieťa miluje graffiti od prírody, nechať dieťa rozvíjať tvorivosť vo všetkých aspektoch tvorby.Táto hračka umožňuje vášmu dieťaťu vyjadriť umelecky. Skvelý darček. Odporúčané pre ryby vo veku 3 roky a hore.

2. Obraz Projektor je zábavný a jednoduchý spôsob, ako kresliť! Stlmte svetlá, zapnite projektor, vložte predtlačený list a stopových preč. Potom farbu alebo maľovať obraz.

3. Atraktívny a odolný inteligentná hračka, moderný a elegantný v móde, svetlo projektora inovatívne technológie.

4. Tento elektronický projektor bude projektov obrázky, ktoré vaše dieťa môže maľovať spolu obrázku. Urobte čas na hru zábava s tejto roztomilej Vzdelávacie projektor, bude to pomôcť a povzbudiť deti, aby sa učili kresliť, maľovať a stopových zároveň baví

5. Urobte čas na hru zábava s tejto roztomilej vzdelávacie projektor, bude to pomôcť a povzbudiť deti, aby sa učili kresliť, maľovať a stopových zároveň baví je To duševného hračka, ktorá nie len by mohli zlepšiť schopnosť detský z praxe, ale aj hra hrať.

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt. Prosím, dovoľte 1-3 cm odchýlka vzhľadom na ručné meranie.

Špecifikácia:

Batéria: 3ks AA batérie( Nie sú súčasťou)

Veľkosť produktu: ako obrázok zobraziť

Materiál: plast

Funkcia: projektor svetlo, hudba

Balenie Obsahuje:

1 x Deti Kresliace Projektor Tabuľky

1 x kreslenie knihy

12 x Perá

1 x Guma

3 x List film

Štítky: štúdia tabl, mini projektor, drrsses deti, malé cudzie plyšové, offic tabuľka, muffin tvar, beanbag stoličky, lacné dieťa stôl, desk girl, skladať hudbu notebook.


( 2 Hodnotenie )

Počet