BLF Q8 Ovládač Čip Q8 Doska

€8.24


Veľkosť:Priemer φ47.5±0.1

Oblek pre : 3.5*3,5 mm

BLF Q8 Prevádzky Odkaz

V BLF Q8 je veľmi výkonný blesk, ktorý vyžaduje určité znalosti pred a počas používania. Rampy Prevádzky

· Z VYPNÚŤ, stlačte a podržte rampy s pauzu na mesiac úrovni-kliknite, ak chcete zapnúť NA poslednej úrovni.

· Z ZAPNUTÁ, stlačte a podržte rampy hore alebo dole, zmena smeru, ak preruší najmenej 1.2 sec – kliknite na tlačidlo VYPNÚŤ

· Dvakrát kliknite na položku z ZAPNÚŤ alebo VYPNÚŤ ísť na úroveň max (max úroveň nie je nadradený poslednej úrovni)

· Triple-kliknite od ZAPNÚŤ alebo VYPNÚŤ, aby sa zapojili Batérie Skontrolujte režim

· 4X-kliknite na tlačidlo z alebo NA Lock-Out svetla (4) bliká na potvrdenie, indikátor LED off v Lock-Out). Rovnaké odomknúť.

· Keď na max. úrovni, dvakrát kliknite na položku zapnúť 1 st Strobo, ak je zapnuté

· Keď sa v Strobo, kliknutia bez prestávky bude preskočiť na ďalší zvláštny režim (strobo alebo beacon). Rovnako ako v normálnom režime nastaviť ovládanie: stlačte a podržte ho prejde na predchádzajúcu osobitnom režime, pozastavené v režime bude uzamknúť ho.

· V Batérie skontrolujte režim, double-kliknite na tlačidlo bliká sa teplota v stupňoch Celzia (nie pôvodné kalibrované), ďalší dvakrát kliknite na tlačidlo bliká sa verzia firmvéru # (v1.0 1 blikať nasleduje pauza)

· Vypnutie Indikátor LED: od VYPNÚŤ, kliknite na položku raz a potom kliknite na tlačidlo rýchlo pre OFF – Ind. LED indikátor by sa mal zostať mimo

Režim Nastavte Prevádzky

· Z VYPNÚŤ, kliknite ide na 1 st režim, zatiaľ čo stlačte a podržte (~1/3 sec) ide v minulom režime

· Keď NA, kliknite na tlačidlo prejde na ďalší režim, zatiaľ čo stlačte a podržte ho prejde do predchádzajúceho režimu

· ak sa preruší v režime (viac ako 1,2 sekúnd), režim zámky a potom kliknite na tlačidlo bude zase light OFF

· Ak si sú zamknuté v režime, stlačte a podržte ho bude stále pracovať ísť do predchádzajúceho režimu, a lock-in zruší

· v každom režime, vrátane OFF, dlho držať (viac ako 1,2 sekúnd) sa zase 1 st Impulzov NA

· Zapájať Batérie Skontrolujte, z, urobiť kliknite na tlačidlo rýchlo nasleduje stlačte a podržte

· Ak Lock-Out svetlo, Z, 2 kliknutia v rýchlom slede nasledovali rýchlo stlačte a podržte ho. Rovnaké odomknúť.

· Keď sa v Strobo, kliknutia bez prestávky bude preskočiť na ďalší zvláštny režim (strobo alebo beacon). Špeciálne režimy fungujú rovnako ako normálne režimy: stlačte a podržte ho prejde na predchádzajúcu osobitnom režime, pozastavené v režime bude uzamknúť ho .

· V Batérie skontrolujte režim, double-kliknite na tlačidlo bliká sa teplota v stupňoch Celzia (nie pôvodné kalibrované), ďalší dvakrát kliknite na tlačidlo bliká sa verzia firmvéru # (v1.0 1 blikať nasleduje pauza)

Konfigurácia UI Prevádzky

Pre Rampy, stlačte a pridržte tlačidlo pre 8 sekúnd, a pre Režim Súpravy, podržte tlačidlo 3.2 sekúnd, ak chcete aktivovať hlavný Konfiguračný UI nastavenia. Svetlo bliká 2 krát rýchlo, a raz pomaly uviesť Konfigurácia UI režim je aktívny. Ako je uvedené nižšie, môžete zmeniť alebo opustiť ktorúkoľvek z týchto nastavení nie je potrebné, ak chcete nastaviť, každý jeden. Kliknutia vybrať hodnotu pre každé nastavenie, a každý kliknite na tlačidlo bude blikať svetlo na vedomie kliknite na tlačidlo. Ak vypnete Rampy, potom bude nastavenie #2 pod Režim Súpravy, a naopak. Ak žiadne kliknutia, ktoré sú zapísané v 3,5 sekundy, svetlo prejde na ďalšiu konfigurácia nastavenia označené 2 rýchlo bliká a pomaly bliká číslo pre aké nastavenie je (ex: 3 pomaly bliká, znamená 3 rd nastavenie). Môžete obísť časový interval, tým stlačte a podržte na prechod na ďalšie nastavenie. Ak budete aj naďalej držať, bude to ukončiť konfigurácia UI nastavenia režimu úplne, označené 4 rýchly bliká.

Pre tepelné stepdown, hlavné Led pôjde na max výstup, ak kliknete v rámci 5 sekúnd, nastavenej teploty budú zdraví, ale viac ako 5 sek., o aktuálnej teplote čítania bude zaznamenaný ako nové teplota na použitie pre stepdown – byť istý, že si to dosť vysoko – svetlo by malo byť horúce dosť ťažko držať, alebo dokonca teplejšie. Továrenské nastavenie teploty je 55C, ale kalibrácia sa bude líšiť z jednotky na jednotku. Keď načasovať stepdown je vybraná, bude blikať s výzvou na zadanie výber času, 1-7 kliknutí, ako je opísané nižšie.

Ak chcete obnoviť nastavenia na výrobcom predvolené hodnoty, firmware version # displeji, stlačte a podržte ho najmenej 1,2 sekundy.

Rozšírená Konfigurácia UI Prevádzky

Aktivuje z Batérie, Skontrolujte režim robí stlačte a podržte ho najmenej 1,2 sekundy. Svetlo bliká rýchlo dvakrát a raz pomaly. 3 nastavenia zhrnuté nižšie, a funguje rovnako ako hlavný konfiguračný UI.

Štítky: lm270qq1, zostavy, fenix, doska ovládač, q8 smart, amg clk, ic okruhu, batéria sofirn 21700, nitecore bat, sofirn nabíjacích.


( 3 Hodnotenie )

Počet