2 Bay SATA USB 3.0 SSD HDD Enclosure Prípade, Usb Hdd Enclosure Externý Pevný Disk Dokovacej pre 2.5/3.5 palcový HDD/SSD Offline Klon

€14.21


Upozornenie: Tento produkt neobsahuje pevné disky a SSD popis Produktu 1.Podpora čítania 2 sata 2.5 "/3.5 " hdd/ssd v rovnakom čase. 2.Pevný Disk Rozmnožovacie Funkciu(off-line klon funkcia) 2-Bay HDD Enclosure jeho Samostatný Rozmnožovacie Dock umožňuje duplikovať/klon existujúci pevný disk bez použitia hosť počítačového systému, alebo môže byť pripojený k počítaču systém pre použitie ako externý pevný disk, dok. Funkcia produktu .On/Off vypínač. .LED svetlo indikuje stav Napájania a Aktivity stav. .Hot-swap, plug and play, žiadne ovládače potrebné. .Prenosové rýchlosti Až do 5 gb / S w/USB 3.0 .Požiadavky na systém:pre OS X,Linux,Windows 2000/XP/Vista/7/8/10 (32-bit & 64-bitové verzie),Android(Smart TV) obsah balenia .HDD dokovacej stanice .Príručka pre používateľa .USB 3.0 kábel .Napájací kábel O Klon Funkcie : 1. *Späť disk(B) musí byť väčšia kapacita(eliminovať priestor strata) ako predné disk(A) *Pripojte identifikovať Zdrojový Disk(predný port) a Cieľový Disk(späť port) *Pripojte zdroj napájania a zapnite napájanie. (uistite sa, že usb kábel je odpojený) 2.Aby sa zabránilo disku súbor demaged,pls nekončí prístroj, keď je pod klon funkciu. 3.Keď sa kopírovať disk,pls uistite sa, že disk, B je prázdna,alebo bývalý súbor na disku B bude strata.ak disk B má súbor pred tým,a len chcete kopírovať disk,pls nechcem použiť funkciu kopírovať,stačí len skopírovať a prilepiť na počítač) 4.Keď sa kopírovať disk,pls nemám pripojiť počítač,ak ste pripojili počítač,disk bude pod čítanie,nemôže podporu kopírovať(zariadenie, vykurovanie je normálne,ako veľký pevný disk prevádzkovať bude horúci)

Q&A

1.Otázka:Dajú sa nesmú kopírovať?

Odpoveď: po Prvé,zariadenie, vykurovanie je normálne,ako veľký pevný disk prevádzkovať bude horúci,a to aj bez disku,zariadenie je potrebné rozptyl tepla;po Druhé,zadný disk musí byť väčší ako predné,ako vidíte, že kapacita priestoru možno plytvanie,disk je 320G,ale skutočná kapacita sa môže len 310G.

Moja predstava je, môžete skontrolovať voľné miesto späť disku,a skúste odstrániť nejaký súbor z prednej disk,potom sa pokúsite skopírovať z prednej strane disku späť disku znova.

2.Otázka:Ako formátovať viac ako 2TB pevný disk?

A:1.Pls uistite sa, že disk je vydelíme GPT spôsobom, namiesto toho, MBR.

2.Pls nechcem deliť disk podľa akýkoľvek iný softvér Tretej strany.

3.Pls uistite sa, ak je ovládač nainštalovať dobre.

4.Pls skúste to na windows 7 najmenej.

3.Q:nemôžem prečítať dsk formátovanie po?

Odpoveď: 1.Pls samostatné disku znova, aby ste sa uistili, ak tam nejaké nečitateľné priestor,a skúste použiť iný formát ako FAT32/EXT4,nie NTFS.

2.Pls použitie disku identifikovať softvér zistiť, ako je väčší disk.

Štítky: rýchly ssd samsung, hdd dokovacej stanice, usb c, amd ryzen, prípade hdd orico, ssd, hdd prípade usb 3 disku, sata cabl, prípad telefón, prispôsobiť sata, usb, nas ssd.


( 4 Hodnotenie )

Počet