20pcs Potravín Voskový Papier Vytlačený potravinársky Olej Dôkaz Obaly Papier Na Chlieb Sandwich Hamburger, Hranolčeky, Baliaci Papier na Pečenie Nástroje

€3.30


20pcs Potravín Voskový Papier Vytlačený potravinársky Olej Dôkaz Obaly Papier Na Chlieb Sandwich Hamburger, Hranolčeky, Baliaci Papier na Pečenie Nástroje

Meterial: Prírodného dreva a celulózy

Funkcia: Olej dôkaz

Množstvo: Čokoládová farba 20pcs

Veľkosť:Čokoládová farba 11inch×15inch (28 x 38 cm)

Popis:

Vybrané prírodné drevo, celulóza, ako je materiál, ktorý môže priamy kontakt s potravinami,zdravé a šetrné k životnému prostrediu.

Povrch pokrytie oddelenie film, ktorý môže hrať dobrý olej oddelenie účinok.

To môže byť používané ako mazivo a pečenie potravín balík, a môže sa účinne brániť vlhkosti-dôkaz a olej-dôkaz.

Jednoduché balenie verity potravín ako hamburgery,párky v rožku,Kuracie mäso Pečivo,Sendvič,chlieb, pečivo, koláče a sušienky.

Jasný obraz, módny dizajn, ľahké,pohodlné a odolnosť.

Potraviny, Obaly na Papier z prírodného dreva a celulózy ako materiály,ktoré je zdravé a šetrné k životnému prostrediu.Keď použijete na balenie potravín, môžete nájsť papier môže účinne zabraňujú vlhkosti-dôkaz a olej - dôkaz . Pretože povrch papiera pokrytie oddelenie film.Uspokojiť, aby ste balenie verity potravín, keď strán, reštaurácie rýchleho občerstvenia, rodinné stravovanie, pobyt v prírode a pod.

O preprave:

Akceptujeme: Visa,MasterCard

Potvrdenie Adresu ,meno a Telefónne číslo:

Uistite sa prosím, vašu adresu v www.tantra-egypt.sk, ako budete platiť. Pretože všetky produkty budú prísne testované pred odoslaním.Budeme loď na www.tantra-egypt.sk je zaoberať sa IBA.A ruský kupujúci prosím, zanechajte nám vaše celé meno,ehich je veľmi dôležité,ďakujeme!

Čína Príspevok Registrované Air Mail/e-Paketové/Čína Príspevok Obyčajný Malý balík Plus/www.tantra-egypt.sk štandardná Doprava/EMS rýchlo zásielky(EMS) sú k dispozícii, ale musíte zaplatiť zásielky poplatok za to. Nie sme schopní kontrolovať čas doručenia na všetky medzinárodné zásielky. Pretože to je spracovaná služby tretích strán,rozdiely v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách. Ale ak sa vaša poštová nie dorazí do očakávaný čas ,prosím, kontaktujte nás,pomôžeme vám sledovať ho a dá vám spokojní odpoveď.

1. Budeme expedície výrobkov v 2-5days na systém potvrdenie vašej objednávky.

2. Veľmi pekne ďakujem za vybrať WINA. Sme vždy snažiť poskytovať vysoko kvalitné produkty a služby.

3. Sme vždy starostlivo skontrolujte pred odoslať tovar, avšak produktov môže dôjsť k jeho poškodeniu počas dlhej

dodanie.Ak zistíte nejaké problémy s kvalitou, kontaktujte nás prosím najneskôr do 7 dní po dostanete tovar. Budeme

problém vyriešiť.

4.Ak sa vám páčia naše produkty, neváhajte sa nám dať 5 hviezd. Ak z akéhokoľvek dôvodu nie ste spokojní,

prosím, nie priamo opustiť negatívnu spätnú väzbu, kontaktujte nás, budeme sa snažiť v našich silách, aby ste sa spokojní.

5. Nakoniec,ďakujeme vám za nákup našich produktov.

Štítky: vosk transparentný papier, dekoratívny náter papier, maker sandwich, gril sandwich, sandwich hriankovač, dekoratívne sviečky, voskový papier, panini gril, dekoratívne papier stiker, personalizované voskový papier, elektrické sandwich.


( 0 Hodnotenie )

Počet