Chlpatého Psa Posteľ Mäkké Kolo Psa Dlho Plyšové Búdy Pre Psov Umývateľný Šteňa Mačka Posteľ Vankúš Zime Teplé Gauč Domu, Príslušenstvo

€8.50


Popis:

Meno: Pet miest

Materiál: Luxusné Dlhé Plyšové

Farby: 30+ farby k dispozícii

Veľkosti: XS/S/M/L/XL/XXL

XS Priemer 40 cm vhodné pre pet menej ako 2,5 KG

S Priemerom 50 cm vhodné pre pet menej ako 5 KG

M Priemer 60 cm vhodné pre pet menej ako 9 KG

L Priemer 70 cm vhodné pre pet menej než 18 KG

XL Priemer 80 cm, vhodné na maznáčika menej ako 25 KG

XXL Priemer 100 cm vhodné pre pet menej ako 45KG

Doprava : Poľsko, Španielsko, Francúzsko, Ukrajina Predávajúceho Spôsob Dopravy=Rýchle dodanie osobitnej Linky Rýchlejšie rýchlosť a nižšiu cenu

Funkcie:

Podporuje Lepšie Spať: Vďaka jeho okrúhly tvar, Vysoko kvalitné Pet Posteľ Kolo Mäkké Plyšové Posteľ je ideálny pre domácich miláčikov, ktorí milujú zatočí! Zdvihol rim vytvára pocit bezpečia a poskytuje hlavy a krku podporu, zatiaľ čo super-mäkké vyplnenie ponúka kĺbov a svalov, bolesti úľavu.

Superior Pohodlné: Útulné, flexibilné a skončil s našimi self-otepľovanie luxusné pes posteľ je pripomínajúce matky kožušinový kabát! Spárované s hlboké trhliny, ktoré umožňujú zvieratko burrow, zvieratá budú mať plný, pokojný spánok pre zlepšené správanie a lepšie zdravie.

Univerzálny Dizajn: k Dispozícii v krásnej prírodnej farby, náš internetový postele sú bezšvové doplnkom do každej miestnosti je dekor! A pretože sú hotové s vodou a nečistotami-odolná dna, ktoré pomáhajú zabrániť náhodnému zmätky od dosiahnutia vašej podlahy.

Balenie Obsahuje: 1 x Pet Posteľ

Prosím pri rozhodovaní brať do úvahy váš pes hmotnosti a veľkosti. Prosím, objednajte si veľkosť až na väčší priestor, ak to je to, čo váš pes potrebuje.

Poznámka:

Tam môže byť 1-3 mm od veľkosti odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Tam môže byť trochu farebný rozdiel vzhľadom na zobrazenie pixelov a svetlo.

Skutočné fotografie zobraziť

Produkty z iných obchodov(Vľavo) Produkty z nášho obchodu(právo)

To je priebežné meranie 40 cm pet posteľ, naša veľkosť je dostatočná

Naše psa úlety je viac vysokej kvality, a šitie technológie je lepšie. Naše bavlna je veľmi bohatá, prináša viac pohodlné a teplé spánku na vášho domáceho maznáčika.

Sme len vyrábať vysoko kvalitné výrobky.

Štítky: nastaviť gauč, draci psov, príslušenstvo psa, cat hračka, mačka príslušenstvo scool, väzby domáce zvieratá, psa, chovateľská stanica malé, posteľ mačka, pes, pet.


( 2 Hodnotenie )

Počet