Autorádio Na Mitsubishi Mirage Attrage 2012-2018 multimediálny systém auto audio GPS navigátor, FM am USB 1 din Android zrkadlo odkaz

€99.16


Pozor prosím: Každý obrázok v voĺby predstavuje inú verziu, podrobnosti o odkaze sú len pre rovnaké rozhranie. Pre ďalšie verzie, prosím, choďte na koniec stránky, alebo kontaktujte zákaznícky servis pre detail.

AM môže mať lepšie rádiového signálu. Menej hluku. RDS neovplyvňuje rádiové signály počas pohybu. Menej hluku. DSP majú lepšie ekvalizér, Lepšia kvalita zvuku a viac druhov, si môžete vypočuť na iný štýl hudby, zvukov pohodlnejšie. Cena vrátane všetkých Vodičov, ako je to uvedené nižšie: univerzálne napájacie vodiče: 1 kus RCA káblov:1 kus Zadná kamera Vodičov:1 kus USB vodičov: 2 ks Wifi vodičov: 1 kus GPS vodičov: 1 kus systém pre navigáciu: Čisté a Otvorené android 8.1 Pred uvedením ste, aby: skontrolujte Prosím vaše auto pôvodnej obrazovky sa napájací kábel a kontaktujte zákaznícky servis na potvrdenie modelu auta. Pošleme na váš pozemok sa v 2-3 pracovné dni normálne.

Podpora Volant Kontrolou, a Andriod zrkadlo odkaz

2.5 D Obrazovke definícia:

Pre 2.5 d, To môže urobiť obrazovky silné a odolné proti poškriabaniu, a hrana je zaoblená. Takže to nie je potrebné dodatočné ochranné materiál

Obe Android a iPhone, môžete pripojenie Bluetooth pre prehrávanie hudby alebo uskutočniť telefónny hovor.

Internet: pripojenie cez USB a WIFI

Podrobnosti pre možnosť 1 alebo obrázok 1

Podrobnosti pre možnosť 2 alebo obrázok 2

Podrobnosti pre možnosť 3 a 4 alebo obrázok 3 a 4

Štítky: outlander 3 rádio, rádio škoda yeti, double din mitsubishi mirage, mitsubishi space star rádio, autorádio mirage, 2 din android autorádio honda, golf multimediálne, isudar rádio, android car audio kórejského, mirage obrazovke.


( 0 Hodnotenie )

Počet