Vymeniteľné 24PCS Kruhu Zrkadlo Samolepky na Stenu Crystal Akryl Zrkadlo Nástenné Dekorácie, nástenné Maľby pre Domáce Obývacia Izba, Spálňa Decor

€5.07


24PCS Kruhu Zrkadlo Samolepky na Stenu Crystal Akryl Odnímateľné Zrkadlo Nástenné Dekorácie, nástenné Maľby pre Domáce Obývacia Izba, Spálňa Decor

Informácie O Produkte:

1. Veľkosť: 24pcs. 4pcs x 13,5 cm; 4pcs x 10 cm; 4pcs x 7,5 cm; 4pcs x 5 cm; 4pcs x 3 cm; 4pcs x 2,5 cm.

2. Typ: Akryl samolepky na stenu Domova

Vlastnosti Produktu:

1. DIY funkcia: je To DIY produkt, podľa omietkami (alebo vlastné nápady), vložiť vaše obľúbené miesto.

2. Zrkadlo podklad je s doube-obojstranná páska , môžete nalepiť priamo na stenu .

3. Možno použiť na zdobenie, obývacia izba, spálňa, kúpeľňa a kuchyňa a Nersery ect.Tiež môže byť daný ako dar pre vašich priateľov ,partnerov a rodiny.

4. Crystal povrch tvorí dokonalý odraz svetla, Medzitým Akryl zrkadlo je reflexná, ale nie je jasný a ostrý ako skutočné zrkadlo.

Za Pozornosť:

1. Pamäti, že odtlačkový nie je presne ako zrkadlo - odraz je nejasný a rozmazané, a závisí na povrch, že kotúča, ktorý je umiestnený na. Čím hladší povrch jasnejšie odraz bude, ale NEBUDE to jasné ako skutočné zrkadlo.

2. Zrkadlá lepšie pracovať na rovné a HLADKÉ povrchy (napr., sklo, dlaždice, atď.). Texturovaného povrchu bude mať vplyv na ich schopnosť držať na povrchu.

3. Po otvorení produktu, môžete zistiť, že tam sú niektoré poškriabaný známky alebo prachu na výrobku. Ale prosím, nebojte sa, pretože na výrobok sa vzťahuje ochranný film. Takže ak začnete búrať ochranný film, si môžete pozrieť úplne nové, čisté zrkadlo vložiť.

Poznámka:

Veľkosť pre ručné meranie, môže byť 0 až 1 cm chyba, patrí k bežným javom.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie:

1*Nálepky Na Stenu

Štítky: kvetinové tapety nástenná maľba, zrkadlo nálepka na stenu, ika nástenné zrkadlo, miracullum samolepky na stenu, prispôsobiť charakteru tapety, veľké zrkadlo pre spálne, steny papiere domova krajiny, plnej dĺžke zrkadlo, dekor zrkadlo na stenu, Make-Up Zrkadlo.


( 1 Hodnotenie )

Počet