Drevospracujúci Lineárne Arc Dual-Purpose Scriber Pravítko rovnobežka Kreslenie Meranie Rozchodu DIY Dreva Pisár Nástroj Trvanlivé

€20.39


Funkcie:

--LINEAR ARC DVOJAKÝ ÚČEL: Na scriber je novo pridané nehrdzavejúcej ocele navi. Môžete nie len kresliť rovné čiary, ale aj kruhy.

--ERGONOMICKÝ DIZAJN: scriber má hliníkové zliatiny telo. A polymér tvrdosť liečba bola vyrobená na jeho povrchu. Tak, to má pohodlné uchopenie, silnú odolnosť voči oderu, odolnosť proti poškriabaniu a trvanlivosť.

--ŠIROKÝ ROZSAH použitia: Na scriber môžu byť použité v rôznych materiálov, ako sú keramika, žehlička, akryl, drevo, sklo, atď., ak chcete, aby vaša práca ľahšia.

--UNIVERZÁLNY DRŽIAK na PERO: pero držiak je vhodný pre blany novo rekonštruované veľký priemer sponu na papier, náplň, ihly, ceruzka, atď. Super ostrý nástroj je tvrdené a s vyrytým ostré precízne línie, ktoré možno ľahko rezať drevo vlákien, aby sa zabránilo zrno od pádu.

Špecifikácia:

--Materiál: zliatina hliníka, nehrdzavejúcej ocele, mosadze

--Obal veľkosť: 27x10.5x6.5 cm/10.63x4.13x2.56 palcov

--Farba: ako je znázornené

--Line kreslenie rozsah: 0-120 mm

--Povrchová úprava: anódovej oxidácii

--Ďalšie príslušenstvo: ceruzka*2

--Veľkosť produktu: 220*50*77mm

--Produktu čistá hmotnosť: 243g

Balenie zoznam: marker*1

Balenie zoznam

Balenie zoznam: marker*1

Štítky: dlho nástroj prípade toolbox, diy dreva, blok paralelný, zelená dreva drevoobrábacích nástrojov, pisár nástroj, pre domáce nástroj, Drevo, disk dreva sústruženie, scriber označenie, blok blok.


( 0 Hodnotenie )

Počet