Dual-Purpose Vody, Sprchová Plastová Hrniec 1L Strane-Stlačené Domácnosti Fľaša Tryska Zalievanie Kanvica Na Záhrade Dodanie

€3.56


Informácie O Produkte:

1、2-v-1 funkcia: Tento zavlažovanie môže integruje zavlažovanie a postrekovanie funkcie, takže nie je potrebné nahradiť iné kontajnery, ak ho používate, čo je výhodnejšie.

2、Trvanlivé: Zavlažovanie a postrekovanie dual-purpose hrnce sú vyrobené z ekologicky priateľské PP a živice materiály, odolné a nevyhnutné dobrých pomocníkov pre vašu rodinu výsadbu.

3、Viacúčelový: veľkosť zavlažovanie a postrekovanie dual-purpose kanvica je veľmi správne. Môžete ju použiť nielen pri pestovaní, ale aj keď robí domáce práce.

4、Nastaviteľné: prijíma nastaviteľné rotary spray hlavy, pri odbočovaní na rôznych pozíciách, tam budú dve sprej režimy, sprej a sprej priamka.

5、Pohodlné: Na humanized rukoväť je pohodlné uchopenie. Nebudete cítiť pracoval pri polievaní, čo je viac práce-ukladanie.

Parametre:

Názov: zavlažovanie a postrekovanie dual-purpose hrniec

Materiál: Polypropylén (PP), živica

Farba: zelená, ružová, oranžová, modrá

Rozmery(cca): výška: 25 cm/ 9.84 v; dolnej časti: 13 cm*10.5 cm/ 5.12 * 4.13 v, náustok dĺžka: 7,5 cm/ 2.95 v

Kapacita: cca 1L

Váha: cca 118g

Poznámka: objem vody by nemala presiahnuť výšku náustok nižšie, inak voda bude škvrny von.

Zoznam:

1* zavlažovanie a postrekovanie dual-purpose hrniec

Fotografie Produktov:

Štítky: bottl vody, bottl, 05l, bycycle fľaša na vodu, fľaša na vodu šport, banky držiteľ, preprava bicyklov, Voda, dafi, láska ostrov fľaša na vodu.


( 1 Hodnotenie )

Počet