33ft-10m Červená 4 6 8 10 12 14 16mmBraid PET Rozšíriteľná Sleeving Vysokou Hustotou Splietané Kábel Rukávy Textílie Kábel urob si sám

€6.37


Farba:modrá Materiál: PET Priemer: 4 6 8 10 12 14 16 Topenia: 230 Celzia ± 5 Tónovania sila: 100 ± 5 Celzia Fireproofing trieda: UL94-V0 Teplotná odolnosť: -50 Celzia ~ +150 Celzia 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. Ľahko ohýbať pre jeho vynikajúcu mäkkosť. Rozšíriteľná, šetrné k životnému prostrediu, netoxické. Dobrá flexibilita, pružnosť, tepelná izolácia a odolnosť voči oteru. Rýchla a jednoduchá inštalácia cez veľké konektory a dlhé behy je povolené pre jej jedinečný pletená konštrukcia a široká expandability. Široko používaný v automobilovom vedenia, káble, optické vlákna, audio, drôtu a ostatné drôtené ochranu. World Wide Doprava My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu. Všetky objednávky budú shiped sa v priebehu iba 3 pracovných dní. Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane. Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval. Ak nie ste spokojní, alebo položka je chybné, keď sa zobrazí položka, Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu, kedy bola prijatá Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaše položky. Prosím, nezabudnite na dovolenku nám "5 STARS" pozitívnu spätnú väzbu po dostal balík,Budeme robiť to isté pre vás, Ak sa stretnete s akýmkoľvek problémom, Prosíme vás, nemal žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu bez žiadajú o pomoc. sme tu pre vás, pre akúkoľvek otázku, žiadny problém, stačí mi poslať správu!!!

Štítky: krk papier rolka, kábel termoretractil, sklo trubice sklenené vlákna, , rukávy psu káble, krk pásy, tepelné trubice, cievky navinuté vinutia stroj, kábel vrkoč sleeving, pet pletená, počítačový kábel pletená rukáv.


( 1 Hodnotenie )

Počet