Smart Krúžky Nosenie Jakcom nové technológie NFC Magic šperky R3F Pre iphone, Samsung, HTC, Sony, LG IOS Android, ios, Windows black white

€14.84


matierial

veľkosť

#7 #8 #9 #10 #11 #12 šírka

pozri obrázok

hmotnosť

Balenie zoznam:

crystal darčeková krabička, magic krúžok

Popis produktov

Na Jakcom smart krúžok je Nositeľné elektronických komponentov, prevádzkovať mobilné funkcie a zdieľať údaje podľa NFC bezdrôtovej frekvencie komunikačné technológie , funkcie advanced design nasledovne: Súkromné Poznámky ,uzamknutie Obrazovky ,APLIKÁCIE zámok, Rýchly štart, zdieľať vizitku, zdieľať internetové odkaz, zdieľať text a zdieľať on-line súbor. Pôvodné Zdravie Modul

môže zlepšiť ľudské výkon efektívne. Produkt tvar je navrhnutý podľa medzinárodnej populárne prvky, vytvorený z čistého lekárskeho titánu, nie je potrebné nabíjať, vysoké nepremokavé, a vhodné pre všetkých ľudí v každom čase.

Špecifikácia:

Model:JAKCOM-R3F

Frekvencia:13.56 MHZ

Rozsah krytia:1,5 cm

Pracovné teploty:-50~+80

Štruktúra:

Pozíciu s "ja", je čip oblasti, Pozíciu s "II" je druhý čip oblasti, v rôznych oblastiach pre rôznych funkcií aplikácie ( kladený na správne zabezpečiť Písmeno "I" alebo "II" je v centre prst garancia najlepších čítanie a zápis funkcie jednotlivých čip.

A tiež vložkou dve Zdravotné Modul pod písmenom "I"a "II", To osobitne vyberie Cotopaxi sopečné magmatických hornín magnet a Kórea Nano JEDĽA energie kameň , to môže zlepšiť ľudské výkon efektívne.

Poznámka:Snažte sa udržať lano viac napätia pri opatrenie prst veľkosť, príliš veľká veľkosť krúžku bude sklzu mimo ľahko.

Platby:

Môžete platiť cez Viazaný, prijímame karty visa, mastercard platby kreditnou kartou.

doprava:

Doprava je zadarmo na celý svet.Budeme loď tejto položky do 1-3 pracovných dní po prijatí platby (vrátane nedele a Sviatky). Môžete sledovať on-line.dodanie potreby 10-20 pracovných dní.pls čakať pre viac pacientov.ak potrebujete rýchle dodanie,budeme účtovať poplatok.

Kontaktujte nás:

Budeme odpovedať váš e-mail do 24 hodín.

Návrat politiky:

Kupujúci by ju vrátiť, alebo im do 30 dní, ak položka(y) nie je to isté ako položka(y) popis a prepravné náklady by mali byť hradí kupujúci. By sme zase peniaze späť,

Pls emai nás v prvom rade, ak máte niečo nespokojní,sme vážim si každého zákazníka.

Štítky: peking university, krúžok smart, hf rfid tag, magický trik, 2020 gadget, headset mikrofón, ip68, nfc krúžok smart, magický trik krúžok, elegantná krúžok.


( 2 Hodnotenie )

Počet