GigaPower GB336 štandardné terénne keramické vlákna brzdové čeluste uhlíka, ráfiky 10 11s V brzdové doštičky, 4 ks/ veľa

€12.94


GIGAPOWER Keramické Firber Brzdové čeluste pre Cestné Bicykle Ráfiky - V-Brzdy

Hmotnosť: 16 g/pár Dĺžka: 55m Farba: Čierna

Predajné Miesta:

1. Vynikajúci brzdný výkon

2. Vyššia Moc

3. Vynikajúce vlhkom počasí ovládanie

4. Vykonáva aj v suchých a mokrých podmienkach

5. Nízka hlučnosť

Niektoré podrobné obrázky sú uvedené nižšie.

O Balenie a preprava

Normálne Čína Príspevok Registrované Air Mail alebo ePacket sa rozhodli spracovať vaše balíka. To trvá asi 10 až 30 dní pre váš pozemok doručená, s výnimkou čas spracovania. Ak chcete, aby ostatné poštovné dopravcov, budete musieť zaplatiť dodatočné poplatky za dopravu.

Kupujúci, ktorí očakávajú, DHL alebo FEDEX byť spôsob dopravy, je potrebné skontrolovať, či vaša dodacia adresa sa nachádza v odľahlej oblasti. Ak áno, prosím kontaktujte nás pred mieste objednávky. Ak si nie ste istí, prosím, kontaktujte nás pre viac informácií.

Vaše zásielky budú odoslané do 5 pracovných dní po platbe prechádza. Pre špeciálne špecifikácie, to môže trvať trochu dlhšie. Sledovacie číslo bude poskytovaná hneď, ako váš pozemok je dodávané spolu s obalom obrázky.

O Spätnú Väzbu

Náš úspech závisí od našej spokojnosti zákazníkov, preto, pozitívne hodnotenie je životne dôležité pre nás.

Ak nie ste spokojní s našimi výrobkami, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívna spätná väzba. Budeme sa snažiť v našich silách, aby vám pomohol vyriešiť akýkoľvek problém.

Ak ste spokojný s naším tovarom a službami, neváhajte a dajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezdičiek.

Štítky: maketoy, shimano v brzdový kábel set, požičovňa brzdy obuvi, transformovať, Brzdy Obuvi, brzdy rim, shimano v brzdové obuvi nastaviť, fanstoy, shimano deore v brzdový set, oxid obuvi.


( 0 Hodnotenie )

Počet