SMR95 2RS Nerezové Ložiská 5*9*3 mm ( 10PCS ) ABEC-7 Vysoko presné ložiská, rybolov

€11.39


Množstvo: 1 Lot = 10 KS Položky: SMR95 2RS/SMR95ZZ Štruktúra: Hlboké Drážky Materiál: 440C Nehrdzavejúcej Ocele ( prefix "S" ) Porodila Dia (d): 5 mm Vonkajší Dia (D): 9 mm Šírka (B): 3 mm Uzávery: Guma Tienené/Tienené Kovové Mazanie: Maziva Magnetických: malý Tvrdosť: 58HRC Odolnosť proti Korózii: Všeobecné Vzdialenosť: C0 Triedy: ABEC-7 Dynamická nosnosť (Cr) (Newtonov): 366 Statická nosnosť (Vr) (Newtonov): 135 Loptu Qty: 8 Loptu Dia (Dw): 1.200 mm Hmotnosť: klesá: 0,58 g

Nerezová oceľ ložisko

Nerezová oceľ krúžok ložiska a rolling element materiálu sú vákuovo-ochladzovať a zmiernené AISI SUS440C nehrdzavejúcej ocele, a materiál rámu, klietky a tesniaci krúžok je vyrobený z nerezovej ocele AISI304. V porovnaní s bežnou ložiskovej ocele, nehrdzavejúcej ocele ložiská majú silnejšie hrdze a korózii. Vybrať vhodné mazivá, prachotesný obaly, atď., a môžu byť použité v prostredí -60 ° C ~ +300 ° C. Nehrdzavejúcej ocele hlboké drážky guľkové ložiská odolávajú korózii spôsobenej vlhkosti a niekoľko ďalších médií. Tento typ jednoradové guľkové ložisko má rovnaké hlboké ložisko groove ako štandardné isko vyrobené z oxidu chrómu (valivé ložisko) ocele a stupeň fit medzi ložiskom závod a lopta je veľmi vysoká. Nerezové ložiská sú široko používané v oblasti spracovania potravín, zdravotníckych zariadení, a farmaceutické stroje vzhľadom na ich vysokú mechanickú pevnosť a nosnosť.

Výhody

1.Vynikajúca odolnosť proti korózii: nerez ložiská nie sú jednoduché na hrdzu a majú silnú odolnosť voči korózii.

2. možno prať: nerez ložiská môžu byť umyté dole bez toho, aby sa znova premazať, aby sa zabránilo hrdzaveniu trest.

3.môžete spustiť na kvapaliny: vzhľadom na použité materiály, môžeme spustiť ložiská a puzdrá v kvapaline.

4.Hygiena: Nerezová oceľ je prirodzene čistá a nežieravé.

5.Vysoký tepelný odpor: Nerez ložiská sú vybavené vysokej teplote polymér klietok alebo klietkach, ktoré nie sú v kompletnom doplnkové konštrukcie a môže pracovať pri vyšších teplotách v rozmedzí od 180°c do 1000°F. (Musia byť vybavené vysoká teplota tuku)

Hlavné aplikácie

Zdravotnícke zariadenia, potravinárske stroje, kryogénne inžinierstva, optické nástroje, vysokorýchlostné obrábacie stroje, vysoko-rýchlostné motory, tlačiarenské stroje a zariadenia

O nás

Sme profesionálne ložisko výrobcu v Číne. Má bohaté odborné znalosti v oblasti výroby rôznych guľkové a valčekové ložiská. Jeho automatické ložisko výrobné linky sú najviac rozšírené úrovni doma i v zahraničí, a produkuje 10 miliónov kusov ložisko ročne.

Speial ponuku

Ako sme výrobca, viac množstve viac zľava sa ponúkajú.Predajcovia sú vítané!

Štítky: kfl, 606zz ložisko, guľkové ložisko veľa, 607zz, 605 ložisko, loptu medveď, 603 ložisko, KFL004, medveď list, 681 ložisko.


( 1 Hodnotenie )

Počet