Arctic MX-4 4g Zložené Prenosné CPU Chladič Silikónové Mazivo teplovodivú Pastu Chladič

€4.94


Arctic MX-4 4g Zložené Prenosné CPU Chladič Silikónové Mazivo teplovodivú Pastu Chladič

OOTDTY

Popis:

100% zbrusu nový, vysoko kvalitné,

Funkcie:

Vysoký výkon teplovodivú pastu

MX-4 je konzistencia je navrhnutý pre jednoduchosť aplikácie, vynikajúca tepelná vodivosť a vysoká odolnosť. S jej nový vzorec, MX-4 zaručuje výnimočné odvod tepla z komponentov a podporuje stabilitu potrebné, aby sa zasadila svoj systém na svoje hranice. MX-4 je kov-slobodné a non-elektrické vodivé, ktorý eliminuje všetky riziká spôsobiť skrat, pridávať viac ochranu CPU a VGA karty.

Všetci-okolo thermal compound

ARCTIC MX-4, ktorý obsahuje nový vzorec, ktorý zaručuje výnimočné odvod tepla z komponentov a udržiava potrebnú stabilitu, aby sa zasadila svoj počítačový systém na maximum. Podobné plnenia existujúcich a uznávaný ARCTIC MX-series, ARCTIC MX-4 je aj naďalej overclocker je dokonalou voľbou pri výbere tepelného zlúčeniny. Pred jeho uvedenia na trh, ARCTIC MX-4 už dostal Top Produkt Ocenenie od PC Games Hardware v Nemecku tlač časopisu v auguste 2010, ako to zvíťazil pred 11 ostatné tepelné zlúčenín na trhu.

Vynikajúci Výkon a Jednoduchá Aplikácia

ARCTIC MX-4 je premium-stupeň teplovodivú pastu s výnimočný výkon a jednoduchú aplikáciu. To je elektricky nevodivých pasta, ktorá sa aplikuje medzi CPU / GPU a určené chladičov na prenos stratového tepla z komponentov do chladiča. Od ARCTIC MX-4 je kovový-free compound, eliminuje riziká spôsobiť skrat a naopak pridáte viac ochrany pre váš počítač.

Nový vzorec v ARCTIC MX-4 obsahuje optimálnu tepelnú vodivosť a nízky tepelný odpor. Tieto charakteristiky efektívne rozptyľuje vyžarovaného tepla zo základných komponentov.

Konzistencia ARCTIC MX-4 je navrhnutý pre jednoduché aplikácie. Jeho štruktúra je len dostatočne tenké šíriť do zložky pomocou prstov bez vytvárania oveľa neporiadok.

Špecifikácie:

Typ položky: CPU Chladič

Materiál: silikón

Veľkosť: cca. 8x3cm / 3.15x1.18in

Farba: Ako Je Znázornené

Množstvo: 1 ks

Triedy:

Prechod: 1cm = 10 mm = 0.39 palec.

Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie. pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme!

Balenie obsahuje:

1 x CPU Chladič (iné príslušenstvo demo na obrázku nie je súčasťou dodávky.)

Štítky: artic mx4, arctic mx4, mx 4 thermal compound, mx teplovodivú pastu, mazivo tepelnej, grizzly kryonaut tepelnej, Arctic, mx 4 tepelnej, ram tonbash, pad tepelnej.


( 1 Hodnotenie )

Počet