Vzduch Nafukovacie Krčka Maternice Krku Trakciu Oporu Krčnej Oprava Golier Úľavu Od Bolesti Relaxačný Vankúš Modrý Hnedý Traktor

€5.86


Vzduch Nafukovacie krčka Maternice Krku Trakciu Oporu Krčnej Oprava Golier Úľavu od Bolesti Relaxačný Vankúš Modrý Hnedý Traktor popis Výrobku: Názov: Nafukovacie Vzduchu krčka Maternice Krku Trakciu Farba: Hnedá Modrá Vrstva: 3 Vrstvy Typ:1 Trubice/3 Trubice veľkosť uninflated: cca.27 x 28 cm--10.5 × 10e.9"(LxH) Nafukovacie rúrky dĺžka: 34 cm/13.3" Materiál: PVC a flannelette Veľkosť: Jedna veľkosť, nastaviteľné Balík obsahuje: 1* krčka Maternice Krku Trakčné Aplikácie: Ľudia, ktorí trávia dlhý čas na počítače , autá. Vhodné pre: Zníženie krku, ramien a bolesti chrbta pri práci, štúdiu, jazdy, atď. Ako Používať: Dajte Vzduchu Krku Trakciu okolo krku , ventil naľavo, upraviť nafukovacie vrstvy pre správny tvar/polohe a blízkosti s popruh. Prvé používatelia by si mali dať mu pred zrkadlom. Uistite sa, že pozícia gumový vankúš je správne. Upevnite inflácie inflácie, resp. deflácie ventil pred ručné čerpanie. Ručné čerpadlo, kým ste dosiahnuť správnu trakciu uhol a správne množstvo úsek/oslobodenie, ako diktuje pohodlie alebo ako predpísal váš lekár. Upraviť pravej a ľavej strany samostatne, ak je to potrebné. Úprava je hotová, keď pohodlie a úľavu od príznakov sa dosiahli. Keď optimálny tlak je dosiahnutý, v blízkosti guľového ventilu. Prístroj sa dá používať aj 2-3 krát denne po dobu maximálne 20-30 minút každý čas, (ale iba 1-3 minút pre hlavné trakcie). Po použití, otvorte guľový kohút a uvoľnite deflácia ventil postupne, prenájom, air pomaly. Nie squeeze zariadenie. Začnite jemne, s malé a stredné trakciu, a len 1-2 krát denne, potom prejsť na hlavné trakciu ak pohodlné. Všeobecne platí, že jeden cyklus liečby je 10-20 dní. Použitie je na vaše vlastné pohodlie pri sledovaní TELEVÍZIE, práca na počítačoch, čítanie, cestovanie, ležiaceho, alebo relaxačné, atď. Vezmite prosím na Vedomie: Ak ťažkosti dochádza počas používania, vyhnať vzduchu pomaly, nastaviť uhol a tlak, až nepríjemné pocity zmizne, skúste to znova. Keď robí stredné alebo veľké trakciu, možno radšej zatvorte nízkotlakové vzduchové komory pred čerpanie je ukončené tak, aby horná vzduchovej komory zostáva príjemne mäkké. Hlavné trakciu, mala by nasledovať 30-60 minút menších alebo stredne trakciu. Presun trakcie sa musí riadiť lekára smeroch. Ak ventil sa zobrazí na odrazenie vzduchu počas čerpania, použiť drevené špáradlo jasné nasávania vzduchu v spodnej časti ventilu . Vyhnúť sa ostré predmety alebo mohutnej manipulácii s výrobkom počas používania. Sa zabránilo odchodu produkt naplnený vzduchom, zatiaľ nepoužívané. Ale obchod s trochu vzduchu stále v nej predĺžiť životnosť výrobku.

Štítky: na krku trakcie, 1 krku hojdacia sieť, krčná obojky, čínsky traktor, nafukovacie krčka maternice krku trakcie, bolesť v krku, krčná chrbtica trakcie, krk úľavu, krk trakcie, háčkovanie vankúš.


( 1 Hodnotenie )

Počet