Svadobné Pás Kamienkami Pás Crystal Svadobné Saténové Pásy Drahokamu Svadobné Šaty Pás Svadobné Doplnky, Svadobné Páse S Nástrojmi Krídla

€7.56


Drahokamu nášivka

Na kamienkami veľkosť:13.78 palec dĺžka x 1.96 palcový šírku (35 cm x 5 cm) Stuhy veľkosť:106inch (270CM) x 1 palca(2,5 CM)

Popredajný Servis

Naše výrobky z prázdnej až po hotový výrobok, veľa v procese výroby,každý proces je donecarefully, a potom z hotového výrobku na obale, tam sú tiež manyexquisite, aby každý z našich zákazníkov môžete získať najlepšie produkty v rovnakom čase užite si themost perfektný servis, sme sa snažiť poskytnúť dobré nákupné skúsenosti. Snažiť dokončiť to,Každý spotrebiteľ purchaseand feedbackis našu najväčšiu moc. Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím zanechať 5 hviezdičiek spätnú väzbu k nám .Ak nie je niečo v poriadku, prosím, kontaktujte nás, budeme sa snažiť poskytnúť 100% zákazníkov je Spokojných služby.

Štítky: pás nevesta, stolička krídla satin, rhineston páse s nástrojmi, svadobné krídla, emellished svadobné pásu, rastlina hodvábne šaty, vestido de festas, strapec svadobné doplnky do vlasov, bling crystall svadobné šaty, pás šatku.


( 2 Hodnotenie )

Počet