RF433 WiFi DIY Smart Switch Modul RF433 Diaľkové Ovládanie pre Inteligentné Automatizácia Inteligentné Života/Tuya Pracovať s Alexa a Domovská stránka Google

€6.61


Nové RF433 WiFi DIY Smart S čarodejnice Modul APLIKÁCIE Hlasové RF433 Diaľkové Ovládanie pre Inteligentné Automatizácia Riešenie Inteligentného Života/Tuya Pracovať s Alexa a Google Domov .

Podľa Moes

Vlastnosti Produktu:

1.Bezdrôtové Diaľkové Ovládanie:Umožňuje na diaľku ovládať pripojené spotrebiče na svojho inteligentného telefónu, nech ste kdekoľvek. 2.4 b/g/n Sietí poskytuje potrebné pripojenie na DIY Switch Modul bez potreby samostatnej HUB. (Kompatibilný s operačným systémom Android&iOS.)

2.RÁDIOFREKVENČNÉ Diaľkové Ovládanie:Zabudovaný RF433 frekvencia umožňuje RF diaľkové ovládanie prostredníctvom našej RF433 diaľkové ovládanie spínač voľne. (Poznámka:RF433 diaľkový ovládač nie je súčasťou balenia a je nutné samostatne kupovať ho.)

3.Hands-free Hlasové Ovládanie:Kompatibilný s Amazon Alexa a Google Domov pre jednoduché ovládanie hlasom,poskytovanie váš inteligentný život pre ovládanie domácich spotrebičov s oveľa väčšie pohodlie.

4.Rodina Zdieľanie:Jedno zariadenie môže byť spoločné pre rôznych členov rodiny, čo znamená, že jeden ID je schopný ovládať viacero zariadení,alebo viacerých používateľov môže ovládať jeden prístroj.Ovládanie vašej inteligentnej domácnosti s členom vašej rodiny, alebo priateľov. 5.Časovač Nastavenie: Vziať plnú kontrolu nad vaše domáce spotrebiče inteligentne časovač funkcia na vašom App,ktorá umožňuje zapnúť/vypnúť ich v určitom čase automaticky.Automatizácia pripojený domáce spotrebiče cez 3 načasovanie typy:plány načasovanie,časovač časovanie a slučky načasovanie.

Q&A :

1.Otázka: Funguje to s Domovská stránka Google?

Odpoveď:Áno, je kompatibilný s Domovská stránka Google, a tiež Amazon Alexa a inteligentný život APLIKÁCIE sú OK.

2.Otázka:môžem naplánovať a vypnúť pomocou inteligentného telefónu?

Odpoveď:Áno, ľahko nastaviť plán na svoj vlastný rozvrh.

3.Otázka:má to mať hardvérové tlačidlo, ak ho chcete vypnúť manuálne?

Odpoveď:Áno , môžete použiť hardvérové tlačidlá na ovládanie.

4.Otázka:majú stmievanie spôsobilosti pre lampy?

A:Iba zapnutie/vypnutie lampy bez stmievania funkciu.

5.Q:je to potrebný rozbočovač?

Odpoveď:Nie Hub potrebné.

6.Otázka:môžem ovládať prenos modul s mojím vlastným diaľkovým ovládačom?

Odpoveď:Tento druh switch modul so zabudovaným RF433 frekvencia len podporuje kódovanie 1527,takže ak váš ovládač je kódovanie 1527,potom to je v poriadku kontroly.

Štítky: moe dom, ísť prepínač, smart home automatizácia, diaľkové rf433, prepnite položku wifi, kríž schodisko prepínač, tuya stmievač plug, ir diaľkové domovská stránka google, elektrický spínač wifi, moe prepínač.


( 2 Hodnotenie )

Počet