2 Balenia Silikónový Čokoláda Jelly Candy Formy, Tortu Formy Na Pečenie, 30-Dutiny Čokoláda Formy Cake Decoration Nástroje

€6.61


Funkcie: Silikónové čokoládu, želé a cukrovinky, plesní, tortu formy na pečenie sú vyrobené z vysoko kvalitnej 100% potravinársky silikón. Vyhovuje NÁM FDA a Európskej LFGB bezpečnostné normy. BPA, PVC a Ftalát voľný. Tento balík prišiel v 2 sadách, hnedá. 30-dutiny silikónové čokoláda forma je mikrovlnnej rúry, mrazničky a umývačky riadu bezpečné a žiaruvzdorné : -40 stupňov celzia do +230 ° c(-40 až 446 F); non-stick silikónové bude vaše pečenie stať sa viac šťastnejší. Škvrny a zápach odolné, FDA food grade silicone pečící sú úplne v umývačke, takže čistenie je vždy rýchly, jednoduchý a starať-free, Takže si môžete vychutnať viac bezproblémové Candy tortu formy na pečenie sú jednoduché čistenie, nízka hmotnosť prírody a flexibilitu. A naše silikónové košíčky pan možno ľahko skladovať a nepotrebujú veľa miesta, ako kovové panvice. Raz Čistiť jednoducho zložiť muffin do úložného priestoru až do ďalšieho použitia, pružnosť silikónové umožňuje pan byť zložené, bez poškodenia, len sa odohráva späť do pôvodného tvaru. 100% ZÁRUKA VRÁTENIA PEŇAZÍ! Sme hrdí na poskytovanie produkty najvyššej kvality a záruka, vrátenie peňazí ak nie ste spokojní s našimi výrobkami. Doživotná záruka na všetky otázky, a náš kompletný zákaznícky servis vám ponúka pohodlný nákup skúsenosti. ÚPLNE bez RIZIKA, kúpiť s dôverou teraz. Upozornenie: - Pred použitím: prosím, čisté a potom dezinfikovať do vriacej vody. - Po použití: prosím, čisté a vkladov v mieste, ďaleko od priameho slnečného svetla. - Formy by mali mať ploché pri pečení zásobník, nemám na pečenie plesní len.

Štítky: móda candy plesní, jelly 2 telefóny, prípade jelly 6, jelly bean 2, jelly veľkosť topánok 2, fold 2 jelly, 2 vodiče jelly, telo candy plesní, candy vosk plesní, med candy plesní.


( 2 Hodnotenie )

Počet