UPERFECT Prenosný Monitor 15.6 Palce 4K USB C, HDMI, Počítač, LCD Displej s Reproduktorom pre Notebook PC Prepnúť Telefón Herné Obrazovky

€162.09


Prečo si Vybrať Uperfect 4K Prenosný Monitor?

✔Ostrý a jasný obraz kvality, najlepšie pre profesionálnych a obchodných nadšencov. ✔IPS panel technológie a 178° široké pozorovacie uhly ✔Vynikajúci čas odozvy ✔Plug and Play, nie sú potrebné žiadne ovládače ✔Ultra-low modré svetlo a Flicker-free technológia ✔Ľahký a štíhly, ľahký na ceste bojovníkov a vyhlásené za najlepšie zariadenie pre cestovanie, dokonca možno vykonať len na dva prsty. ✔Vysoko kompatibilné a podporované zariadenie pre rekreačné účely ✔Elegantný a inovatívny magnetický stojan, kryt ✔užívateľsky prívetivé rozhranie: 1*HDMI port, 2*typ c port všetky podpora Power&Signál ✔na Výšku a na Šírku ✔VESA wall pripojiteľný ✔Vstavané reproduktory ✔HDR podporované ✔AMD FreeSync podporované ✔1000:1 silný kontrast pomer 【Bez obáv] vyzýva: Odbornú technickú podporu na zabezpečenie žiadna-starať životnosť služby. Akúkoľvek otázku alebo problém, kontaktujte nás.

Štítky: externý monitor 4k, aun lcd displej, muži počítača, podpora pc hier, herný notebook, hdmi splitter, monitor pc, monitor, portabl reproduktor, mobil.


( 4 Hodnotenie )

Počet