Ayliss 7 Čakra Čip Kameň Liečivé Kryštály Kyvadlá pre Proutkaření Veštenie 6 Tvárou Hexagon Poukázal Kužeľ Reiki Živice Kyvadlo

€8.87


Materiál: Prírodné čakra kameňa. Kyvadlo Veľkosť: o 1.65"-0.67"(42mm Lx17mm W); Dĺžka Reťazca: 9.7 palcov; Celková Dĺžka:11.5" Existuje sedem energetických centier v tele, ktoré sú známe ako čakry. Sú umiestnené pozdĺž chrbtice a každá má špecifické združenia. Nakoniec, ak chcete byť vyrovnaný a zdravý človek v mysli, tela a ducha, všetkých sedem čakier by mali byť otvorené a v rovnováhe s ostatnými a umožňuje energie mohli prejsť cez ne sa slobodne. Na kyvadlá sú skvelé pre metafyzické,duchovnú ochranu,čakra vyvažovanie,božský dar, pohanské požehnanie,energiami,reiki,meditácie,prejav,koncentrácia,umenie,čakra zarovnanie,energiou nabitá,ochranu,fengshui,vrecko dekor,bookend,amulet,psychické rozvoja, psychické uzdravenie doplnku, aura čistenie, vnútorné putovanie a uvoľniť napätie. Výhody použitia našich crystal kyvadlo: Blokovať negatívne ovládania mysle prevodovky Cleanse oblasti negatívne okultné energie Mieste v blízkosti bunky veže alebo power lines neutralizovať Vytvoriť optimálnu atmosféru Čistí energiu veľké oblasti Priťahovať pozitívnu energiu na majetok NAJLEPŠOU VOĽBOU PRE PROFESIONÁLOV: Skvelé nástroje odpovedať "áno"alebo "nie".K dispozícii pre reiki,uzdravovania,meditácie,vyrovnávanie čakier,energia nabitá,tarot,veštenie,proutkaření veštenie,čiar rituál alebo domáce dekorácie.

Štítky: guľôčky čakra, 7 čakra kameň, čakra kyvadlo, chackra, bio náramok, 7 čakra, čakra, 7 čakra náramok kameň, čakra šperky, 7 čakra šperky.


( 0 Hodnotenie )

Počet