Večná Láska Veselé Vianoce Ekologické Bavlna Cross Stitch 11CT 14CT Pečiatkou Produkt DIY Darček Nový Rok Dekorácie Pre Domov

€6.28


Veľkosť je Výšivky, Tkaniny Veľkosť. Veľkosť je manuálne meranie, môže byť o 1-3 cm meranie chyba, to patrí do normálneho stavu. Ďakujeme za pochopenie. Výhody : Máme vlastnú továreň,Sme sa kvalifikovali na vaše Hromadné objednávky. 100% Zbrusu nový. 100% ekologickej bavlny. Budeme poskytovať 30% viac vlákna pre každý projekt. Dobrý lesk,non-vyblednutiu,nie je ľahké zlomiť a obaľovanie. Použitie rozpustné ochrany životného prostredia materiál. Ultra clear professional embroidering diagram. Tiež to môže byť skvelý darček pre vaše rodina a priatelia. Skladom :Skladom Obsah balenia : Výšivky plátno , Vyšívacie nite , Vyšívacie ihly , schémy. [Poznámka:(bez mimo rám)] Poznámka: (14CT)použite 2 pramene závity na plné steh,1 prameňov vlákna pre zadný steh. (11CT)prosím, použite 3 pramene závity na plné steh,2 pramene vlákna pre zadný steh. Vzor bol vytlačený na plátno(11CT tlačené a 14CT tlačené), takže pred dokončením, šitie, handričku nemôže dotknúť vody, inak tlačené časť zmizne. Po ukončení šitia, dať handričku vo vode pol hodinu, potom sa to suché, a potom si môžete urobiť rám pre to.

16631 štýlom na Šírku

16631 štýlom na Šírku

16631 štýlom na Šírku

Štítky: večný kvet, Radosť Nedeľa, ekologické výrobky ľudia, večný červená, 5d diamond maľba mier, ekologické štruktúry, výšivky radosť nedeľa, cross stitch auta kórejského, diamant farby halloween, ekologické výrobky prostredie.


( 1 Hodnotenie )

Počet