Skladacia Roztomilý Kreslený Zvierat Domov Organizátor Kola Hračky, Prádlo Detské Oblečenie Bavlna Organizátor Domáce Spotrebiče Na Uchovávanie

€8.70


Skladacia Roztomilý Kreslený Zvierat Domov Organizátor Kola Hračky, Prádlo Detské Oblečenie Bavlna Organizátor Domáce Spotrebiče Na Uchovávanie

Popis Výrobku:

Materiál:Polyester, Bavlna

Veľkosť:40 x 36 cm / 15.75" x 14"

Vzor Typ:Tlačené

Vzor:Slon, Žltá Mačka, Mačka Ružová

Množstvo:1PC

Štýl:Moderné

Hmotnosť:370g / 0.81 lb / 13 oz

Funkcie:

Materiál: Polyester a Bavlna, Tkaniny + Eva Vložkou, vode a Vlhkosti-dôkaz.

Rozšírené Veľkosť: 40 x 36 cm / 15.75" x 14"; Zložené Veľkosť: 14" x 1.2"; Hmotnosť:370g / 0.81 lb / 13 oz. Je ľahký a prenosný pre používanie, skladovanie, a pohybuje sa pohodlne. Prosím potvrď, veľkosť, či je potrebné pred kúpou.

Veľkú Kapacitu, dve rukoväte, ľahko sa prenáša; Šnúrkou uzavretie zamykanie, ľahko chráni predmety vo vnútri pre protiprachová.

To môže postaviť aj vtedy, ak je prázdny, vhodný na obchod, knihy, občerstvenie, diaľkové ovládanie, oblečenie, hračky, alebo iné denne výrobky.

Krásny slon a mačka vzory bude skvelý darček pre dieťa. Biela farba dieťa práčovňa kôš je čisté a jednoduché odpovedať na izbe tému.Kolo práčovňa prekážkou je zábava a rozkošný vzory, pridáva splash farby na každej miestnosti a zároveň je funkčné.

Špeciálne určené pre deti uplatňovaní cute elephant & Cat dizajn a Ekologický materiál. 3 vzory dekoratívne práčovňa kôš plátno práčovňa kôš na výber. Dieťa práčovňa kôš je skladacie, bezpečné a zábava pre deti na skladovanie a presunúť svoje hračky, detské potreby, špinavé oblečenie, domov zakka, knihy, časopisy, atď.

Balík Obsahuje:

1 x Práčovňa Kôš

Poznámky:

1. Prosím, aby 1-3 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie a 3-5 g na rozdiel medzi rôzne farby.

2. Vzhľadom na obrazovke rozdiel, farba môže byť malý rozdiel od toho, čo môžete očakávať, prosím, nechajte ho.

Štítky: práčovňa kôš izgara, vsietil práčovňa kôš, prúžok práčovňa kôš, 1 práčovňa kôš, vzorované práčovňa kôš, granule práčovňa kôš, moda práčovňa kôš, strom práčovňa kôš, hidfen práčovňa kôš, novinka práčovňa kôš.


( 0 Hodnotenie )

Počet