Čierny ABS Prenosné Vreckové Rozsahu 50 kg/10g LCD Digitálny Cestovné Háčik na Zavesenie Rozsahu Elektronické Stupnice Háku Váhy Batožiny

€3.05


Vlastnosti: Multi-purpose rozsahu vhodné pre rodiny a cestovanie. Ľahký, prenosný a ľahko ovládateľný. Odolné Nerezovej ocele, háčik na zavesenie. Vysoká pevnosť,kompaktné, pevné remienok na ruku. LCD displej s modrým späť zem svetlo pre pohodlné používanie v tme. Popis: Automatický výpočet s digitálny LED zobrazenia hodnôt pri váhu. Automatické VYPNUTIE funkcia. Zavesiť na hák váhy so vlastná funkcia. Špecifikácie: Položka Veľkosť:120mm x 80mm x25mm Veľkosť balenia:160*220*50 mm Minimálna hmotnosť: 10g Maximálna hmotnosť: 50 kg Materiál: ABS plast, Farba: Čierna Batéria: 2 * AAA Batéria(Nie je Súčasťou) Balík v cene: 1 x Digitálny Rozsahu(Nie je Súčasťou balenia Batérie), Prosím, Poznámky: 1.Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie. 2.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky. Ďakujeme!

Spätná väzba od zákazníkov:

Štítky: electron rozsahu, false na nechty, stojan, dumbbel, Rozsahu, hrdina rozsahu, sullen, fsr senzor, kuchynské nástroje merania pracovného hárka, skontrolujte weigher, kuchynské nástroje na meranie.


( 2 Hodnotenie )

Počet