10 CM Anime Detective Conan Jimmy Kudo Edogawa Sedí Konan PVC Obrázok Borthday Darček Model Hračka

€16.13


· Všetky naše produkty sú 100% rovnaké ako na fotkách,to čo vidíte je to, čo dostanete! · Všetky produkty, ktoré ponúkame, majú vysokú kvalitu a priaznivú cenu. Zásielky

· Krátka Doba Spracovania:Po dostaneme potvrdenie o platbe z nášho obchodu, budeme posielať vaše položky ASAP o spôsob dopravy, ktorú ste si vybrali.

· Môžeme vám oznámi, ako dlho, ako položky sú dodávané.

· Za normálnych okolností, položky dorazí v 7 až 15 Pracovných Dní od EMS 15-30 dní poštou air mail. Ale to môže byť oneskorené, pretože prázdnin alebo zlé počasie. Drop Shipping

· Môžete zobraziť všetky naše fotografie vašich klientov voľne.

· Pošlite nám váš klient?s doručovaciu adresu, ak miesto vašej objednávky a povedzte nám vaše presné požiadavky (tiež môžete napísať váš klient?s dodaciu adresu priamo vo vašej objednávke)

· Zvyčajne Do 24 hodín po prijatí objednávky ( Ak nejaké sú na sklade, alebo zlé počasie ect iných dôvodov, spojíme sa s vami v prvej dobe, a môžete sa rozhodnúť ísť na čakanie ,alebo zmeniť na iný štýl/farbu, alebo žiadate vrátiť peniaze.

Návrat Politiky

· Po tom, ako dostanete balík, prosím e-mail nás do 3 dní, ak nie ste spokojní, alebo nie sú škody v doprave. Ale musíte nám fotografie im to dokázať.

· Ak sa chcete vrátiť položky, majte, prosím, v rovnakom stave ako bol odoslaný. Vrátime vám po dostali sme to, ale je vrátená čiastka nezahŕňa náklady na dopravu.

· Prosím, aby do 5 Pracovných Dní na nás na spracovanie vašej vrátený tovar.

Pozitívnu Spätnú Väzbu

· Spätná väzba je veľmi dôležitá .

· Ak ste spokojní s našimi položky a služby, písať dobrú spätnú väzbu pre nás, prosím, urobíme to za vás a tiež vám viac zľavu pri ďalšej objednávke.

· Ak nie ste spokojný / á s našimi položky, prosím, don\ \ \\ \ 't nám negatívnej spätnej väzby, ihneď. Najprv nás kontaktujte, my vám dobré riešenie. Ak nie, Post Záporná spätná väzba nie je neskoro. Kontaktujte Nás

· Ak máte akékoľvek problémy, neváhajte sa na nás obrátiť! budeme dať yo najlepšie služby :))

Štítky: transformovať, barbar conan, mp 3, robotech, pin detective conan, 100 obrázok anime, g1 transformovať, zvuková vlna, srbsko, anime conan.


( 2 Hodnotenie )

Počet