200 ks/veľa Car wrapping vinylové nálepky Displej Modelu pre auto zábal &hydrografické film s palstic dip farby displeja

€132.32


200 ks/veľa Car wrapping vinylové nálepky Displej Modelu pre auto zábal &hydrografické film s palstic dip farby displeja

1

To je Efekt s pokrievkou. tento odkaz je len pre auto zábal model bez zábal filmov ; ak máte tiež záujem na zábaly. stačí nám poslať správu :)

2

2

3

Poštovné podľa Fedex/ DHL. 4-5 Dní dodacie lehoty. budeme aktualizovať sledovacie číslo pre vás . 1;dodacia lehota je asi 5-7 pracovných DNÍ od FedEx či DHL Pravidelne,máme sledovacie číslo poskytnúť potom, čo expedície. 2, každá krajina môže mať rôzne časový harmonogram na vlastné zúčtovania, ktoré môže trvať dlhší/kratší čas skontrolujte, či vaše produkty. 3;V cena tovaru a prepravy, costDO nemusia zahŕňať VZDIALENEJ OBLASTI POPLATKOV a IMPORT TAXS alebo akékoľvek iné dane. Sme si vyhradzuje právo 4;Pre vzdialenú oblasť poplatok V prípade vášho dodacia adresa je FedEx či DHL vzdialenej oblasti. A Kupujúci je zodpovedný za dane(ak nejaké sú). 5;Zvyčajne píšeme nižšiu hodnotu a označte produkty, ako "DAR" alebo "VZORKA", ktoré vám pomôžu vyhnúť alebo nižšie dane. Ak potrebujete plnú hodnotu na 6;prepravný doklad alebo faktúru, prosím, dajte nám vedieť, pokiaľ uvedenie objednávku. 7. zašleme vám sledovacie číslo potom, čo sme vyslali pozemok pre vás.normálne sme sa použiť Fedex a DHL dopravou. 5-7 dní dodacie lehoty 1.Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím, dajte nám POZITÍVNU spätnú VÄZBU, ak máte radi tovaru a našich služieb. Sme veľmi ocenili, že 2.Ak máte akékoľvek problémy s tovarom, prosím, KONTAKTUJTE NÁS pred ochodom negatívnu spätnú väzbu. Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém, a dať uspokojivé riešenie. 3.Neváhajte a zašlite svoje otázky, otázky o výrobku k nám. Odpovieme vám v priebehu JEDNÉHO pracovného dňa. Sme tu čaká na váš e-mail. Ak potrebujete naše produkty vzorky kniha alebo časopis, prosím pošlite nám správu alebo e-mail. Ďakujem.

Štítky: vojenské hydrografické film, film prevod vody, 3d hotend, film tlač vody prenos, hydrografické prenos, čierna farba sprej, 3d podlahy kúpeľne, fólie na čítanie, farba striekacie, film hydrographics.


( 0 Hodnotenie )

Počet