120 kg Zaťaženie Nastaviteľné Neviditeľný Čierny Dvere Hnge Zakryť 180 Stupeň Otvorenia Ťažkých Dvere, Kovania, domov zlepšenie hardvéru

€35.06


Produkt veľkosti

*Vhodný pre ľavé a pravé otváranie* Balenie: 1 Materiál: špeciálne zliatiny zinku uhla Otvorenia: E-180° Názov: Hidden záves Maximálne zaťaženie 2 pánty: 120 KG Minimálne dverí hrúbka: 45mm, Maximálne dvere šírka: 1400mm Záves hrúbka: 26.5 mm Jedného hmotnosť: 1,5 KG / PC funkcia: A - vhodné pre drevené dvere B swing Skrytá inštalácia D veľkosť nastaviteľný rozsah ●Hore a dole ±1,5 mm ●Ľavej a pravej ±1mm ●Predné a zadné ±1 mm v Prípade, že potrebujete viac množstve. Prosím, kontaktujte nás. (Špeciálne zliatiny zinku je odolný voči korózii a nie je ľahké hrdza)

Poznámka:

Náklady na colné odbavenie znáša kupujúci.

POZNÁMKA:

Poznámka: náklady Na colné odbavenie znáša kupujúci.

Úplne skryté systém závesov

"Aby sa niečo neviditeľné je tiež dizajn!" Existuje určité odvolanie v navrhovaní položky takým spôsobom, že ich skutočná hodnota je spočiatku v pozadí, čím sa dáva priestor na ďalšie prvky. Flush montáž štylistické zásady, že vyžaruje minimalizmus a zahŕňa presné technológie a dokonalosti. Inovácie sa zrodila tradícia Široký rozsah plôch umožňuje rôzne aplikácie – môžu byť harmonicky šité na mieru architektonický koncept a tvarovky a môže úplne splynú v pozadí, keď príslušné dvere sú zatvorené. Black je trend farby pre rok 2020 v dizajne interiéru. Z čiernej kuchyne frontoch, v domácnosti a elektrických spotrebičov, aby sa úplne čierne nábytok obývacej izby: čierna farba stanovuje nové akcenty v obývacej izbe a vizuálne zdokonaľuje estetiky na to podstatné. Pri kombinácii a koordinované s inými trend materiálmi ako betón, svetlý dub alebo ocele v hrdza-optické dáva oblasti pohode a minimalistický dotyk. Všetky verzie modelu mať jednotný vzhľad, s bočnými zatvorené záves orgán pre flush mortise vzhľad. Odlišujú sa z hľadiska ich rozmery a zaťaženia kapacity, ktoré vykonávajú, ako aj v ich široké spektrum aplikačných oblastí, napríklad z dreva, vchodové dvere, zapustené model verzie pre neviditeľné rámy, varianty s intumescentných súpravy v prevedení s integrovanou prenos energie.

Štítky: spona nábytok hardvér, nábytok rukoväť hardvéru, kabinet hing, 180 stupeň závesov, 180 stupeň swing závesov dverí, nábytok hing, 90 stupňov skryté pánty, pozlátené kovania, neviditeľné hing, hing.


( 2 Hodnotenie )

Počet