Názov Vlastné Krúžok Pre Ženy Nastaviteľné Osobnosti Krúžok Medený Krúžok Pre Páry Vlastné Vyrezávané Šperky Prstene

€8.19


Názov Vlastné Krúžok Pre Ženy Nastaviteľné Osobnosti Krúžok Medený Krúžok Pre Páry Vlastné Vyrezávané Šperky Prstene

Názov:Názov Vlastné Krúžok Pre Ženy Nastaviteľné Osobnosti Krúžok Medený Krúžok Pre Páry Vlastné Vyrezávané Šperky Prstene Materiál: Meď Hlavná Farba: Zlatá Farba/ Ružová Farba/Strieborná Farba Príležitosti:Výročie, Zapojenie, Dar, Party, Svadba, Narodeniny,Školy Functionfor:Priatelia/Couplesrs/Mama/Priateľka/Dcéra/Dievča/Ženy

Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás. Odpovieme do 24 hodín.

ŠPERKY ÚDRŽBA:

* V prípade alergie existuje,prestať nosiť.To je módne šperky, nie skutočné čisté zlato/striebro * Udržať tento prsteň mimo dosahu malých detí. * Znížiť na dotyk potu. * Vzlietnuť šperky pri kúpaní,umývaní. * Na zabránenie zmiešania s inými šperky alebo ťažké veci. * Často čistiť. * Napríklad viac ingsweat alebo kúpanie ....atď., bude to mať vplyv na zmenu farby.

Zásielky:

Pošleme na krúžok do 14 dní po platba potvrdená. www.tantra-egypt.sk Štandardná Doprava 15-60 dni, do väčšiny krajín. Hromadné objednávky,môžeme zadarmo opatrenia, FedEx, DHL alebo UPS.

Spätná väzba:

Prosím, nenechávaj negatívne(1-2 hviezdy) alebo netural spätnú väzbu(3 hviezdičky) predtým, ako sa obrátite s nami. Vaša spokojnosť je náš cieľ! Dáva negatívne alebo neutrálne spätná väzba je veľmi vážny postoj a sme si istí, že môžeme vyriešiť váš problém pred odchodom negatívna spätná väzba. Dúfame, že sa vám páčia naše položky a užite si nakupovanie a tiež nádej, že si môžete nechať nám pozitívnu spätnú väzbu. Ďakujeme!

Vracia:

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim každý zákazník najlepšie, čo sme mohli. Vrátime vám prsteň vrátil do 7days, ste prijímanie krúžok,pre problémy s Kvalitou. Vrátenie peňazí bude mať krúžok ak sa vrátia do pôvodného stavu. Tovar, ktorý je poškodený alebo chýbajúce súčasti je nevratný. Kupujúci sú zodpovední za návrat poštovné správne balenie. Na prijímanie krúžok,vrátime vám okamžite. Pred vrátením náhrdelník prosím, uistite sa, že ste si naše(predávajúceho)spiatočnú adresu,a napíšte "darček" na doručenie detail listu.

Štítky: masku na tvár krúžok, osoba krúžok, tvár krúžok, nike krúžok, krúžok satan, Zákazku, Osoba, huitan krúžok, jewellry krúžok, 6 mm spinner krúžok.


( 0 Hodnotenie )

Počet