W13 Pro V2 LCD Okolitého Svetla Vibrátor Opraviť Obrazovky IP Eeprom Programátor pre IPHONE 7 8 X XSMAX 11PROR

€10.25


LCD svetelný senzor obnovy tester Pre iP 7/7p/8/8p/x/xs/xs max/xr/11 pro/11 pro max true color&dotykový displej&vibrátor repair tool

Pre Iphone 7 8 XSMAX 11PRO obrazovke backup (či už originálne alebo zmontované) a po výmene palube výbuchu, bude zobrazenia fotografie fotosenzitívne funkcia chyby, najmä po upgrade zo starého stroj Č. 12, nebude skutočnú farbu obrazovky (farebné zobrazenie). Funkcie: jas obrazovky sa nezmení jasu prostredia. Je to preto, lebo pre 8. generácia Apple a rozšírené mobilný telefón, monitory, ktoré majú rovnaký vzťah s mobilnými telefónmi ako odtlačky prstov. Takže máme čítať údaje z pôvodného čipu a zapísať ho na náhradné obrazovke na obnovenie citlivosti. Tento produkt je najnovší profesionálne kvality nástroj na svete. Jeho funkcia je zvyčajne dokonalý. Iné nástroje nebude problém. Charakteristika: nová vylepšená verzia W13 Apple displej senzor reštaurátorskej je kompatibilný s celým radom Mac a pridáva nové údržby na 7/7P vibrácií funkcia iPhone. Tento nástroj môže dokázať, že LCD displej je originálny LCD a LCD sa automaticky čítať LCD kód! To môžete opraviť nahradenie obrazovky bez citlivosti, problémy; to umožňuje dva pôvodné režimy prevádzky: pôvodný obrazovky a neoriginálne obrazovke; to sa nevyžaduje prvotné údaje riešiť abnormálne chyby spôsobené chvením verziu. To môže čítať a písať bezpečné kópie LCD kód, hmatové kód, životné prostredie citlivé kód, vibrácie kód a tak ďalej. Je vybavený počítačový softvér platformu, aby sa operácia jednoduchšie a rýchlejšie. To umožňuje connectionless a on-line prevádzky, 2,4-palcový TFT displej, jednoduché ovládanie, je nepostrádateľným nástrojom pre rodiny personál údržby. Prepínanie medzi Čínština a angličtina: Prepínanie postup: stlačte ľavé tlačidlo, otvorte telefón a vyberte položku jazyk. pre Apple 7G/7P/8G/8P/X/XR/XS/Mobile XSM poskytuje úplne zadarmo softvér platformy s neobmedzeným upgrady. Špecifikácie: 1.Displej opravy; 2.True color opravy; 3.Dotyk opravy; 4.U2 test, 5.Virator opravy; 6.EEPROM opravy; 7.Nie je potrebné dotaz číslo; 8.Nie je potrebné pre originálne LCD; 9.Nie je potrebné ďalšie potrebný softvér Štýl: Batéria-free, batérie (voliteľné) Materiál: Hliníková zliatina Farba: Strieborná Veľkosť: o 8.3*5.2*1.5 cm/3.3*2.0*0.6 Váha: Cca 133 batérie verzie, kapacita batérie: 450 Mach 285 g (bez batérie)

Štítky: školenia programovania, fix iphone opravy, fone razer kraken pro v2, ip 8 batérie, univerzálny programátor eprom, nand programmator iphone 8, adaptér eeprom, einhell power x zmeniť, prípade iphone7, flash programmator iphone.


( 2 Hodnotenie )

Počet