Ballgown vestidos formales Večerné Šaty V Krku Špagety Popruhy Backlless Stuhy Formálne Bling župan de soirée Prom Šaty

€105.86


Ballgown vestidos formales Večerné Šaty V Krku Špagety Popruhy Backlless Stuhy Formálne Bling župan de soirée Prom Šaty

Zips: YKK neviditeľný Zips Podprsenka: vo Vnútri Podprsenky Veľkosť: Štandardné USA Veľkosť, Alebo Vlastná Veľkosť, Farba: Ako modálne , alebo vybrať z nasledovných farieb karty

Úžasné Skutočné Fotografie

Môžeme urobiť šaty farbu karty. Povedzte nám, prosím, farba číslo, a budeme sa preto! Pretože obrazovke počítača má chromatické aberration, najmä medzi obrazovky CRT a LCD displeji, aby sme nemôže zaručiť, že šaty farba bude úplne rovnaký ako fotografia ukazuje.

Doprava: Máme loď v poradí podľa nasledujúcich spôsobov.

Pre IMPORT DANE POPLATOK, prehlasujeme, objednávky, ako vzorky s nízkou hodnotou, aby sa zabránilo to, tak zvyčajne kupujúci nie je potrebné ju uhradiť. Ale v niektorých krajinách, colník je veľmi prísne dane, bude kupujúcemu povinnosť platiť. Ak zistíte, že spôsoby, ako sa vyhnúť dane, pls povedzte nám , budeme sa snažiť pomôcť vyhnúť.

Zákazku:

Môžeme zákazku šaty podľa osobných vyžaduje.

-CUSTOM-MADE VEĽKOSŤ: Naše šaty veľkosť je štandardná USA veľkosti od veľkosť 0 veľkosť 18. Ak to nie je dobré pre vás, môžete nám ponúkajú svoje meranie. Budeme robiť šaty osobitne podľa vašej veľkosti.

-OEM: môžeme urobiť šaty s kupujúcich " označenia. Kupujúci môže buď pošlite nám štítky, alebo ponúknuť označovanie vzory pre nás, aby sa to!

-ODM: ak máte vlastný návrh, môžeme urobiť šaty podľa vášho návrhu.

Štítky: večera šaty, veľké ballgowns, eb saténové šaty, šaty quinceanera, maroon ballgown šaty, večerné šaty šaty sprievod, lo večerné šaty, šaty formálne, šaty zlato dlhé, mäkké zamat župan.


( 0 Hodnotenie )

Počet