6pcs/Set Akvarel Gouache akryl kefa obraz Pero lasica vlasy Drevenou Rukoväťou, Maľovať Štetcom, Kresbu Umelecké potreby doprava zadarmo

€6.43


Na predaj: vážime si každý dá vyhodnotenia, ak nie ste spokojní s našimi produkt alebo službu, prosím kontaktujte náš zákaznícky servis, sme vám uspokojivé riešenie v čo najkratšom čase.

Typ výrobku: Van Gogh 826 Langhao kefa

Kefa na vlasy: čisté vlasy vlk

Vedúci tvar: plochý vrchol bod

Pero trubice: chrome hliníka (Yin Baishai)

Žltá dlhý prút visí čierna chvost

Použitie: maľovanie gouache akvarel môže byť tiež použitý ako Akrylátov

VanGogh 826 je silná ruka pocit, dobrá kvalita, široké využitie, cenovo dostupný klasický štetec,

[Špecifikácia] Č. 4, Č. 6, Č. 8, Č. 10, Č. 12, No. 2

Pero dĺžka 28.5 cm 29 cm 29,5 cm 30.0 cm 30.5 cm 28.0 cm

0,6 cm 0,8 cm 1.0 cm 1,2 cm 1.45 cm šírka pera 1.82 cm

Dlhé 1,2 cm 1.0 cn 1.6 cm, 1.76 cm 2.0 cm 2.7 cm

Pre ručné meranie trochu chyba, pro, prosím ťa, odpusť mi

Olejomaľba pero údržba:

Ak olejomaľba kefa je vedené správne, môže sa predĺžiť jeho životnosť. Kefka by mala byť ihneď vyčistené po použití, tak na suché vlasy, na vlasy, dlhodobé užívanie by malo byť dôkladne vyčistené a zapečatené s papierom.

(1) ak nie je použitý na krátky čas, najprv s handrou alebo papierom na zvyšné pigmentu v ceruzka vymazať, a potom umyte terpentín namočia do vody.

(2) používané terpentín čistiaca kefa môžu byť pripravené dve Sheng terpentínovej silice, široká ústa fľaše (ak je omáčka fľaše), používa predbežné čistenie, odstránenie farby štetcom zostávajúce; inú pre druhý čistenie.

(3) metóda dôkladné čistenie

1 s terpentínový olej po čistení, pero namočené vo vode alebo teplej vody na mydlo trenia (Poznámka: nemožno použiť vody, pretože voda štetca kovová bránka poškodenie).

Na squeeze alebo otočiť pero v dlani vašej ruky.

Opakujte vyššie uvedené opatrenia, kým sa mydlo, pena sa stáva bielou.

Na opláchnite, narovnať kefa na vlasy, s mierne ťažšie poznámka bude zabaliť pero uložiť pre neskoršie použitie. Pri čistení kefkou, sila by mali byť primerané, inak je ľahko poškodiť vlasy. Mydlo je alkalická mydlo (musí mať kefa na čistenie mydlom, aby sa zabránilo zahraničných pero vlasy kalenie). Môžete použiť hodváb a vlna prací prostriedok, sa môže nepoužívať riedidlá, stratí pero pre mastnú embrittlement. Brúsenie krátkych olejomalieb sú často stratené, ak na oheň kúrenie kovová obruč, kefa na vlasy vytiahol bod bez zmeny tvar štetca, môžete predĺžiť životnosť štetec, pero, umyť, vyčistiť každej čas, potom ho na roll pero pero opony.

Štítky: štetce na maľovanie nutral, štetcom maľovať, umenie kefa, štetec, acryl, profesionálne štetce na maľovanie, oválne štetce na maľovanie, kefa akvarel, štetce na maľovanie na drevo, umenie kefa nastaviť, štetcom maľovať nastaviť.


( 0 Hodnotenie )

Počet