Reproduktor oka hovorca gril Handričkou Stereo Mriežka Textílie Prachotesný Audio Handričkou

€6.14


100% zbrusu nový a vysoko kvalitné

Materiál: Látkové

Farba: Červená/Modrá/Béžová/Biela/Čierna/Strieborná/Káva

Funkcie:

Veľké reproduktory, stage reproduktory, KTV boxy, drop utierky reproduktor v prednej časti siete je použitie tohto látku obe transparentný zvuk dobré, ale výhody prach, špina môže tiež umyť; všeobecne pripevnené k rámu masky; úlohu Najprv pre estetickú dekoráciu, druhý je chrániť reproduktory z toho, že je ľahko rozdrví a zabrániť prachu, tretia je, aby vysoké školy basy urcenim harmóniu korešpondencie.

Táto tkanina je vrstva na vrchole macroporous oka, pod vrstvou otvoru oka, sendvičových filter handričkou. Fotografie, audio stačí, aby sa opis pre tento produkt je reproduktor handričkou,prosím, vybrať vhodné audio podľa vašej situácie.

Veľkosť:140 cm x 50 cm / 55.1"x 19.7"

Č maloobchodných balíkov

Množstvo: 1Pc

Poznámka: Vzhľadom na rozdiel medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme, že ste!!

Štítky: reproduktory počet reproduktorov, handričkou reproduktor, dustcloth, 3w bezdrôtová nabíjačka, crv mriežka reproduktora, textílie reproduktor, textílie gril, vlastná mriežka reproduktora, reproduktor mriežky kovov, dekoračné mriežka reproduktora.


( 2 Hodnotenie )

Počet