Športové pánske Oblek Kompresie Tepláková súprava Fitness, Telocvičňa Oblečenie na Behanie Vyhovuje Beh Sportwear Cvičení Cvičenie Tesné

€16.56


Vďaka za návštevu nášho obchodu, pekný deň a dať náš najlepší chce vás!

Vlastnosti výrobku Údaje: Textílie: polyester 92% - bežne používané športové textílie spandex 8% - elastické vlákna Funkcia: Suchá Nosenie, Priedušné, Absorbujú Pot, Vysoko Pružná; A) : Vysoko elastické tričko ukazuje silné telo, poskytuje blízkosti pohodlie,

zlepšuje svalovú účinnosť a znižuje vibrácie svalov a triasla. B) : Toto je odvod vlhkosti a priedušný rýchlo sa odparujúci tričko. Po prvé,

telo potu preniknúť textílie a potom pomaly volatilize počas cvičenia procesu. Tričko bude rýchlo suchý vďaka rýchle sušenie polyesterovej tkaniny.

Tento rad funkcií, ktoré nie sú dostupné v bavlnené tkaniny môže zmierniť vaše bolesti spôsobené pot!

Pot-nárazov a rýchle sušenie textílie je trend fitness oblečenie teraz! C) : stálofarebnosť: Úroveň 4, Namočené v teplej vode čistiaci prostriedok 24 hodín nie fade; To stálofarebné, pohodlné a mäkké tričko cíti sa veľmi dobre bez obaľovanie problém. D) : O Tlač: sieťotlač, Vysoko Pružná Vodotesná, Bez Trhlín, Bez Zhadzovať, Č Oxidatio; E) : O Dizajn: linky na sušenie je špeciálne navrhnutý na základe nutnosti cvičenia. 1. Pridané lines (línie) môžete opraviť telefón linka na klope a chrániť ho pred kopírovanie v akejkoľvek vysokej intenzity cvičenia; 2. Riadky dizajn hrá stanovenie úlohu zabezpečiť tričko bez deformácie; 3. Riadky dizajn je v súlade s výkonom hebkosť, čím sa zvyšuje výkon pohodlie! F) : O Vzhľad: riadkov dizajn robí štíhly vzhľad a zvyšuje vaše výkonnosť svalov a tela krivky! G) : O Proces: štyri-ihla šesť-niť technológia pre bezproblémové piecing a zvýšiť pružnosť umožňuje hladký a krásne tričko.

1): PLATBY :

Pred objednávkou,prosím, potvrďte údaje s nami, ak máte požiadavku na položky.

Venujte prosím do 48 hodín od objednania, keď sa rozhodnete kúpiť.

2): ZÁSIELKY :

2.1: Príprava Čas:potrebujeme 3-5 pracovných dní na prípravu vašej objednávky podľa našich numberous objednávky každý deň.

2.2: Prosím skontrolujte vašu adresu pri písaní v www.tantra-egypt.sk,

Skontrolujte, či je adresa, ktorá smeruje k dverí k dverám;

Ak chcete zmeniť pred máme loď z nich, Prosím, upozornenie nám novú adresu.

2.3: O Cla

Vzhľadom našich zákazníkov výhodu,Sme nútení loď vašej objednávky poštou.

Vezmite prosím na vedomie,však,clo je mimo našej kontroly nemôžeme guarrante žiadne dane, poplatky a nebude mať žiadne dane, poplatky.

Úprimne sa ospravedlňujeme sa za prípadné nepríjemnosti môže spôsobiť.

3): SPÄTNEJ väzby :

3.1: Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami,prosím zanechať váš postive spätnú väzbu a 5 hviezd.

3.2: Ak nebudú splnené naše produkty,pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu.

zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás a aby ste spokojný.

4): SLUŽBY :

4.1: staráme sa o našich vážených zákazníkov,a bude sa vždy snaží pomôcť,dúfam, že na vytvorenie dlhých podnikania s vami.

4.2: kontaktujte nás Prosím na TRADEMANGGER ALEBO SPRÁVY pred odchodom žiadne negatívne pripomienky alebo otváranie a spor na mieste.

Budeme sa zaoberať aktívne a láskavo a uspokojí vás.

Štítky: knitwear tepláková súprava, jogger tepláky dámske, jogger žena, zelené dámske tepláky, šport vyhovovali ženy, tepláková súprava biela, sportwear ženy, komprimovať oblek, vŕtačka, vŕtanie prípravok.


( 1 Hodnotenie )

Počet