IAMSURE Sexy Ženy, List Print T Shirt Vidieť Cez Transparentné Oka Topy s Dlhým Rukávom Úplnej Štíhle Dámy Y2K Ochranu pred Slnkom Tričko

€6.81


VEĽKOSŤ FOTOGRAFIE POPRSIE PÁS HIP RAMENO DĹŽKA RUKÁV S 73 62 33.5 39 58 M 77 66 34.5 40 59 L 81 70 35.5 41 60 JEDNOTKA: cm

POZNÁMKA:

1. 1 palec=2.54 cm. Prosím, postupujte podľa veľkosti grafu vyberte veľkosť. Nevyberajte priamo na vaše návyky.

Veľkosť môže mať 2-3 cm líši vzhľadom na ručné meranie.

2. Ak máte pocit, ťažké vybrať veľkosť ,môžete neváhajte nás kontaktovať, sme vám niektoré návrh,

ale to je pre vás len orientačný.

Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané.

Pre veľkoobchod, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-7 dni, aby sa dospelo. Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli.

Zásielky:

1.Príprava Čas:potrebujeme 3-5 pracovných dní na prípravu vašej objednávky podľa našich numberous objednávky každý deň. 2.Prosím skontrolujte vašu adresu pri písaní v www.tantra-egypt.sk,ak chcete zmeniť pred máme loď z nich,prosím, upozornenie nám novú adresu.

Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká?

Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

Spätnú väzbu a servis:

1.Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami,prosím zanechať váš postive spätnú väzbu a 5 hviezd. 2.Ak nebudete spokojný našich produktov,pls kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. zaručujeme, budeme 100% slove žiadny problém pre vás a aby ste spokojný. 3.Staráme sa o našich vážených zákazníkov,a bude sa vždy snaží pomôcť,dúfam, že na vytvorenie dlhých podnikania s vami.

Štítky: top y2k, y2k, sun uv, handričkou ružová, mikrosieťkový dlhý rukáv, oka tričko, priesvitnú blúzku, top ženy, seethrough, 2000s y2k hoodie.


( 1 Hodnotenie )

Počet