Plienka-prebaľovací Stôl písací Stôl Novorodenca Zmenu Starostlivosti o Dieťa Stôl Skladací Zmena Cambiador Bebe Meubles Tabuľka À Langer(HWC)

€13.36


Doprava z Francúzska,Dorazí do 7 Dní

Popis:

Poznámka: Doprava z Francúzska,Dorazí do 7 Dní Výrobku balenie veľkosť: 82*50*10 cm Brutto hmotnosť: 6,5 KG Materiál: vystužený podporu nohy rám kovové trubice, koša rám je všetky vyrobené zo železa, polypropylén, polyester vlákniny zariadenia, horné vrstvy toaletný stolík je lepšie Oxford handričkou výrobné funkcie: skladacia, prenosný, s pásov, hry na posteľ Produkt úvod: 1. Bez nutnosti ohýbania, Európsky štýl skladací prebaľovací stôl, dostatok priestoru, nepremokavé tkaniny tkaniny 2. One-kliknite na skladanie, opakujúce sa medzery, bezpečné a stabilné, trojuholníkové rám zosilnený oceľový rám, šetrné k životnému prostrediu materiál 3. Tri hlavné funkcie: ľahko zmeniť plienky/oblečenie pre baby bez ohýbanie, robiť masáž starostlivosti, organizovať a ukladať dieťa dodávky 4. Dno štyri nohy sú vybavené tichým univerzálne kolesá, ktoré môžu byť zamknuté jedno tlačidlo, a uzamykanie, kolesá môžu tiež byť odblokovaný na uľahčenie voľného pohybu v obývacej miestnosti, spálne, jedálne a iné miesta; spodnú nohu trubica má tri pozície, 92, 95, 98cm, ktorý sa dá nastaviť na výšku. O tri centimetre v výškový rozdiel 5. Zvýšenej bezpečnosti plot na hornom poschodí je vybavená bezpečnostnými prackami a žirafa vzor. K dispozícii je tiež veľkosť pre meranie výšky, čo je výhodné pre dieťa na záznam, výška zmeniť počas proces rastu.

1

Štítky: zmeniť plienky, nohavičky, handričkou novorodenca, dipers prebaľovací stôl, dievča novorodenca, dieťa chang, lacné plienky prebaľovací stôl, dieťa zmena tabuľky kryt, baby plienky tabuľka, fleece jumpsuit so zipsom, bábika zmeniť plienky.


( 0 Hodnotenie )

Počet