15 cm*10yards Snowflake Organza Tylu Roll Cievka Textílie Páse s nástrojmi Skrutka DIY Tutu Sukne Darček Plavidlá Strany Čela Svadobné Party Dekor Vianoce

€2.39


VEĽKOSŤ:

Šírka :15 CM

Dĺžka:10Yards ( o 9.2 metrov)

Používa: Diy headdress, oblečenie, dekorácie, detské hračky sukne, svadobné dodávky a ďalšie!

Poštovné: 1. Prosím, uistite sa, že máte napísal meno a priezvisko / úplná adresa / správne psč a telefónne číslo. 2. Čína príspevok air mail :zvyčajne trvá 25 - 90 pracovných dní. Vezmite prosím na vedomie: Bez Sledovania Číslo (nedá sa stopa) pre malé objednávky, (objednávka 3. Podľa www.tantra-egypt.sk pravidlá: Ak nechcete dostávať to potom, čo sme vyslali 60 dní(Portugalsko / Rusko / Argentína sú 90days ),vrátime vám peniaze okamžite. Ale existuje mnoho nekontrolovateľných faktorov na medzinárodnú dopravu,napríklad,prírodnej katastrofy / dovolenka / post strik / vojny atď. Takže vaše pozemky, možno oneskorené o niekoľko dní alebo stratené,dúfam, že vás môžu čakať viac ako 60days alebo 90days. 4. Ak nechcete prijatú parciel v bežne čas,pls kontaktujte nás pre kontrolu. Ale nie otvorenej bez kontaktu. Vďaka za vaše láskavé porozumenie a trpezlivosť. Zásielky: O EMS a DHL. Nemôžeme zaručiť, dodacia lehota na všetkých medzinárodných zásielok v dôsledku rozdielov v colných zúčtovania krát v jednotlivých krajinách, čo môže ovplyvniť, ako rýchlo sa váš produkt je kontrolované. Vezmite prosím na vedomie, že kupujúci sú zodpovední za všetky ďalšie colné poplatky, maklérske poplatky, clo a dane pre dovoz do vašej krajine. Tieto dodatočné poplatky môžu byť zhromažďované v čase prevzatia tovaru. Nebudeme vrátenie poplatky za dopravu pre odmietol zásielky. Prepravné náklady nie sú dovozné dane, a kupujúci sú zodpovední za ciel.

Štítky: luk maker nástroj, perlové organza kvety, roll tull, skirta svadobné luky, pás s nástrojmi diy veľkonočné, organza rose, Pás s nástrojmi, black roll, deco oka, veľkonočné široký pás s nástrojmi.


( 1 Hodnotenie )

Počet