Novo 2019 USB Nabíjateľné Arc Sviečka Ľahší s Dvojitý Bezpečnostný Zámok Nabitia Indikátor pre Tábor BBQs Sporák

€5.11


Novo 2019 USB Nabíjateľné Arc Sviečka Ľahší s Dvojitý Bezpečnostný Zámok Nabitia Indikátor pre Tábor BBQs Sporák Popis: Funkcia

1. Dvojitý Bezpečnostný Zámok Funkcia : dvakrát tak bezpečné, ako všetky ostatné zapaľovačov na trh. Ostatné zapaľovače mať slabú bezpečnosť systému, ktoré môžu byť ľahko použitý pre deti. Tá NAŠA má veľmi bezpečné dvojitý bezpečnostný zámok zabezpečiť, aby deti nemôže náhodne zapnúť.

2. Poplatok Ukazovatele : sada led svetlá ukazujú, koľko poplatok je vľavo na batérie, takže viete, kedy budete musieť viesť je účtovaný až. Žiadne iné ľahšie má túto funkciu.

3. Inteligentné Riadenie Výkonu : toto sa automaticky vypne, ľahšie, ak stlačíte dlhšie ako 10 sekúnd. Táto funkcia chráni životnosť batérie a tiež je produkt viac účinné a bezpečné.

4. Rýchle Nabíjanie : tento zapaľovač má najnovšie batérie a nabíjanie technológie a pôjde z úplne prázdne, aby sa plne nabitá iba do 2 hodín.

Špecifikácia:

Materiál: Metal+Ice Pokovovanie

Veľkosť: 230 x 15 x 15 mm

Farba: Ako na obrázku zobraziť

Balenie Obsahuje: 1 x USB Nabíjateľné Arc Sviečka Ľahšie

Štítky: muži zapaľovačov, muž pochodeň ľahšie, muž bután ľahšie, ľahšie sviečka ľahšie, pregnent, krištáľové lampy, imco triplex, dupont st, 6m, kvet neon.


( 1 Hodnotenie )

Počet