Pre VIP 1Pcs Detangling Vlasov Kefa

€4.13


Odrážky:

1、Výkonné Funkcie: mäkká vedúci hrebeňom má samostatné štetiny, ktoré sú ľahko entangle vlasy, ktorý je vhodný pre curling, vlnité, dlhé a hrubé vlasy.

2、Non-slip Dizajn: hrebeňa má non-sklzu a pohodlné gumové uchytenie navrhnutý tak, aby vám držte ho pevne; hrebeňa vám môže pomôcť na suché vlasy rýchlo a vlasy vyzerajú svieti.

3、Viaceré Účely: môžete použiť hrebeň, keď umývanie vlasov, nezamotá, masáže a čistenie pokožky. A to je tiež vhodný pre suché vlasy.

4、Premium Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitných materiálov; hrebeňa je silné, odolné, ľahké a ľahko sa čistí.

5、Jednoduché: Ak sú vaše vlasy pravidelne stočený alebo stočený do 3a až 4c účesy, táto špirála môže pomôcť špirála voľné kučery, a hrebeňa môže tiež uložiť drobné ozdoby a gumičky pre jednoduché použitie.

Výkonné Funkcie:

Mäkké vedúci hrebeňom má samostatné štetiny, ktoré sú ľahko entangle vlasy, ktorý je vhodný pre curling, vlnité, dlhé a hrubé vlasy.

Non-slip Dizajn: hrebeňa má non-sklzu a pohodlné gumové uchytenie navrhnutý tak, aby vám držte ho pevne; hrebeňa vám môže pomôcť na suché vlasy rýchlo a vlasy vyzerajú svieti.

Viaceré Účely: môžete použiť hrebeň, keď umývanie vlasov, nezamotá, masáže a čistenie pokožky. A to je tiež vhodný pre suché vlasy.

Premium Materiál: Vyrobené z vysoko kvalitných materiálov; hrebeňa je silné, odolné, ľahké a ľahko sa čistí.

Jednoduché Použitie: Ak sú vaše vlasy pravidelne stočený alebo stočený do 3a až 4c účesy, táto špirála môže pomôcť špirála voľné kučery, a hrebeňa môže tiež uložiť drobné ozdoby a gumičky pre jednoduché použitie.

Špecifikácie:

Materiál: ABS

Veľkosť: o 24.5*5.5*4cm/9.65*2.17*1.57 v

Balenie Zoznam:

2* Detangling Vlasov Kefa

Štítky: junction, odkaz vip, jp, korunu logo, jp nálepky, vip darček, logo vip, vip hodinky, znak kovov, auto nálepky vip.


( 0 Hodnotenie )

Počet